2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Detoks Otellerinde Sizi Bekleyen 10 Muhteşem Şey


Son yılların popüler ve sağlıklı tatil seçeneklerinden olan detoks tatili pek çok insanın ilgisini çekmiş durumda. Bu da ‘’Detoks otellerinde beni neler bekliyor?’’ sorusunu akla getiriyor.  Gelin, aklınızdaki bu soruyu gidermek için sizlere ‘’Detoks otellerinde sizi bekleyen 10 muhteşem şey’’ nelermiş bakalım.
1.Muhteşem Bir Doğa
Detoks otelleri; bize doğayla iç içe, modern hayatın mecburiyetlerinden  uzak bir tatil sunmayı hedefliyor. Yılda birkaç gün büyük şehirlerden uzaklaşıp dinlenmek hepimizin ihtiyacı olduğundan doğayla buluşmak ruhumuza iyi gelecektir.
2. Stresten Uzaklaşma
Günlük hayatımızın stresinin çok uzağında, doğa ile baş başa detoks otellerinde stresin kelime anlamını unutabilir, birkaç günlüğüne de olsa kendinizi şımartabilirsiniz.

3. Kaliteli Beslenme
Hayatın koşuşturmasında ne sağlıklı bir kahvaltı ne de diğer öğünleri tam olarak yapabiliyoruz. Fast food dediğimiz sağlıksız gıdalarla beslenerek kimi zaman da öğünlerimizi atlayarak günlerimizi geçiriyoruz. Detoks otellerinin bize sunduğu en büyük ayrıcalıklardan biri de bu sağlıksız beslenme programlarından kurtularak bedenimizi ve ruhumuzu arındırmak…

4. Arınma ve Tazelenme
Sebze, meyve ağırlıklı yani sağlıklı beslenme sonucunda vücudunuz  toksik maddeleri dışarı atma fırsatı bulacak, arınacak ve tazelenecektir.

5. Cilt Güzelliği
Bildiğimiz gibi vücudumuzdaki akneler bedenimizin zararlı maddeleri dışarı atma şekillerindendir. Detoksla toksik maddelerin etkisinden kurtulan cilt parlaklık kazanır, cildimiz aknelerden kurtulur ve güzelleşir.

6. İdeal Kiloya Ulaşma
Klasik tatil anlayışında bizi bekleyen yemekler kış boyu verdiğimiz kiloların, harcadığımız çabanın düşmanıdır. Detoks otellerinde ise sağlıklı beslenme programları uygulanır. Bu bir zayıflama programı değil ideal kiloya ulaşma, arınma ve tazelenme programıdır.

7. Spor Aktiviteleri
Evet, tatil dinlenmektir. Fakat ne kadar dinlenirsek dinlenelim spor yapmadığımızda kendimizi yeterince iyi hissedemiyoruz. Çünkü spor bedenin dinç ve zinde kalmasını sağlar. Detoks otelleri de kişiye uygun çeşitli spor aktiviteleri sunarak bizi sağlıklı yaşama davet ediyor.

8. Yoga Programları
Belki de hiç tatmadığınız bir deneyim olan yoga ile tanışabilir ve ruhunuzda bir arınma sağlayabilirsiniz. Hep söylediğimiz gibi; detoks sadece beden değil aynı zamanda ruh arınmasıdır.

9. Disiplin
Detoks otellerinin hedefi, sadece otelde bulunduğunuz zaman dilimi için değil, hayatımızın her alanında sağlıklı yaşam bilinci oluşturmaktır.

10. Huzur ve Mutluluk
Programın sonunda toksiklerden arınan, tazelenen, cildi güzelleşen, ideal kiloya yaklaşan, yaşam kalitesini artıran, sağlıklı beslenmeyle dinç ve zinde hisseden her birey gibi siz de bu programın sonunda aradığınız huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder