2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Burcuna göre tatilini nasıl değerlendirmelisin?

Burcuna göre bayram tatilini nasıl değerlendirmelisin?

Burcuna göre tatilini nasıl değerlendirmelisin?

Koç Burcu;

Her zaman bir adım önde olmayı seviyorsun. Tabi ki sıradan bir tatil sana göre olmayacak. Farklı olmalı ve seni heyecanlandırmalı değil mi? İçindeki o maceraperest çocuk ölmedi biliyoruz. Öyleyse çılgın bir tatil deneyimine hazır ol. Vizesiz yurt dışı turları tam sana göre! ;)  

Boğa Burcu;

Gideceğin tatilde en ufak bir sıkıntı çıkmasını istemiyorsun biliyoruz. Güzelliğin her türlüsüne ve lükse düşkünsün. Öyleyse sana konforun kelime anlamını yeniden öğretecek Kıbrıs otellerine bir göz atmaya ne dersin? :)  

İkizler Burcu;

Yeni insanlarla tanışmayı ve sürekli kendini geliştirmeyi seviyorsun. Tatil senin için yalnızca dinleneceğin bir zaman dilimi değil, aynı zamanda kendine bir şeyler katma şansı bulacağın bir süreç. Side’de denizin tadını çıkarırken, tarihi Mirasi Apollon Tapınağı’nı da görmek istemez misin? ;)  

Yengeç Burcu;

Her tatil senin için tam olarak vakit ayıramadığın ailene vakit ayırmak için bir fırsat. Onları gün içinde bile ne kadar özlüyorsun değil mi? Çocuklarının hiçbir anını kaçırmak istemezdin. Ama çalışmak zorundasın. Öyleyse bu tatili eşinle ve çocuklarınla bir saniye bile ayrılmadan iki çocuk ücretsiz otellerde geçirmeye ne dersin? Onlar da seni özlüyor biliyorsun. :)  

Aslan Burcu;

Tatilinin her gününü benzer şekilde geçirmek asla sana göre değil. Sen her günü değerlendirmek istiyorsun. Çünkü çoğu zaman içindeki organizasyon aşkını tatmin edecek bir aktivite bulamıyorsun. Bir sürü tur denedin biliyoruz. Bu sefer gerçekten farklı olacak. Bir de İspanya turlarını dene. ;)  

Başak Burcu;

Temizlik ve düzen senin için çok önemli biliyoruz. Çoğu tatilde çarşaftaki bir leke yüzünden veya denizdeki yosunlar sebebiyle mutsuz oldun. Öyleyse seni kusursuz bir tatil deneyimi yaşamak için bembeyaz evleriyle, masmavi deniziyle ve kaliteli otelleriyle Bodrum’a bekliyoruz. :)  

Terazi Burcu;

Hiçbir sergiyi, konseri kaçırmak istemeyen sen sevgili Terazi burcu, tatilinde neden sanattan uzak kalasın ki? Muhteşem mimarisiyle ve sanat kokan sokaklarıyla Paris seni bekliyor. ;)  

Akrep Burcu;

Sevgilinle ya da eşinle romantik bir tatil geçirmek tam senlik değil mi? Onunla denizin tadını çıkardığınızı, güneşin batışını beraber izlediğinizi ve gemi turları ile gürültüden uzak birkaç gün geçirdiğinizi hayal et. Hayali bile seni aldı götürdü biliyoruz. :)  

Yay Burcu;

Senin  kadar özgürlüğüne düşkün birine iş hayatı ve büyük şehrin koşuşturması oldukça zor geliyordur. Tatilde masmavi denizin üzerinde uçmaya ne dersin? Evet, uçabilirsin. :) Dünyaca ünlü deniziyle Fethiye Ölüdeniz’i bir de gökyüzünden izlemek, yamaç paraşütü yapmak istemez misin?  

Oğlak Burcu;

Senin kadar planlı biri tatil için yerini çoktan ayırttı biliyoruz ama yine de anne babanı da yanına alarak gidebileceğin aile otelleri önerimize bir göz atmaya ne dersin. :)  

Kova Burcu;

Daima denemek istiyorsun. Yeni lezzetler tatmak, yeni yerler keşfetmek, görmediğin manzaraları hafızana kazımak istiyorsun. Çünkü tüm yıl iş yerinde hafızandaki o görüntüleri hatırlayarak mutlu olacaksın. Orta Avrupa'da yaşayacağın anılar aklından çıkmayacak. :)  

Balık Burcu;

Senin gibi samimi birine bir o kadar samimi bir tatil yakışır. Dar sokaklarında denizin kokusunu içine çekip, taş evlerinde huzuru hissedeceğin, Alaçatı tam sana göre. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder