2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BİR AMERİKAN RÜYASI: MİAMİ








Kış mevsiminin hiç yaşanmadığı sıcacık şehir Miami… Amerika’nın Florida eyaletinde bulunan bu şehirde toplam 8 ay yaz mevsimi yaşanıyor. Atlas Okyanusu’na kıyısı bulunan Miami, bembeyaz kumsallara, muhteşem plajlara ve masmavi bir denize sahip. Ayrıca birbirinden ünlü restoranları, mağazaları, müzeleri bulunan şehir, Amerika’nın da ülkenin turizm cenneti durumunda. Biz de bu rüya şehrin gezilecek yerlerini sizler için derledik…



VAHŞİ DOĞAYI YAKINDAN GÖRMEK İÇİN JUNGLE ISLAND

Penguenlerden tropikal papağanlara kadar içerisinde 1000’den fazla canlı bulunduran bir ada. Vahşi yaşam hayvanları için özel olarak yapılmış bir yer. Eminiz hayatınızda hiç görmediğiniz hayvanları burada göreceksiniz. Ayrıca burada hayvanların dışında tropikal bitkileri de görme fırsatınız bulunuyor.



SANAT ESERLERİ İLE CORAL GABLES

Venedik’e benzeyen şirin mi şirin şehir Coral Gables… Ağaçlarla sıralı caddeleri, yemyeşil parkları bulunan şehirde gezebileceğiniz çok güzel yerler bulunuyor. Coral Gables’ta Miami’nin en eski üniversitesi olan University of Miami var. Bu tarihi üniversitenin hemen yanında ise Lowe Sanat Müzesi bulunuyor. Müze içerisinde pek çok Barok dönemine ait esintiler taşıyan sanat eserleri bulunuyor.



MİAMİ’NİN MASMAVİ DENİZİ İÇİN SOUTH VE MİAMİ BEACH


Miami’ye gelmişken ünlü plajlarına uğramadan dönmeyin. Miami Beach ve South Beach’te masmavi denize ve bembeyaz kumlarla buluşmanıza sağlayacak harika iki bölge. South Beach’i daha çok ünlü kişiler tercih ediyor. Burada denize girerken etrafınızda pek çok tanıdık sima görebilirsiniz.





Bu bölgelerde alışveriş merkezlerinin ve kafelerin sayısı oldukça fazla. Denizde yüzüp acıktıktan sonra Miami’de ne yenir diye soranlara Amerikan mutfağının eşsiz lezzetlerini öneriyoruz. Tropikal iklimin farklı meyvelerinin dışında Empanada ismindeki böreği veya bir et yemeği olan Ropa Vieja’yı yemenizi öneririz.


ALIŞVERİŞİN ADRESİ BAYSIDE

Turistlerin uğrak mekanlarından biri olan Bayside’de çok fazla mağaza ve restoran bulunuyor. Yani Miami’de alışveriş yapmak için buraya gelebilirsiniz. Miami’nin meşhur yiyecekleri arasında karides yemekleri var. Bu bölgede bulunan ünlü Bubba Gump restoranında karides yemeklerini tadabilirsiniz. Ayrıca hediye olarak da buradaki mağazalardan Miami’ye özgü hediyeler alabilirsiniz.





Miami gece hayatının renkli yanlarını görmek için Bayside’de bulunan barlara uğrayabilirsiniz. Ayrıca Miami Beach bölgesinde de çok fazla ünlü barları bulunuyor. Buralara giderek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.


MÜZELER İÇİN ROTA COCONUT GROVE

Coconut Grove turistlerin en çok ziyaret ettiği bölgeler arasındadır. Palmiye ağaçları ile çevrili çok güzel bir yer. Burada Kübalılar yaşadığı için mimarisi de ona göre şekillenmiş. Bu bölgenin içerisinde pek çok turistik yer bulunuyor. Bunlardan bazıları Vizcaya ve Bass Müzesi. Müzelerde eski dönemlere ait çok fazla eşya bulunuyor. Özellikle Bass Müzesi içerisinde Barok dönemi yansıtan eserleri mutlaka görmelisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder