2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

YERYÜZÜNDEKİ CENNET MALDİVLER’E GİTMEK İÇİN 5 NEDEN

maldivler-genel
Dünya üzerindeki herhangi bir yeri betimlerken onlarca ifade kullanılabilir. Kullanılan bu ifadeler o yerin karakteristiğini ve güzelliğini betimler. Henüz hakkında herhangi bir fikrimizin olmadığı ama güzelliğinden kuşkumuzun da olmadığı cennet, bir yer için kullanılabilecek en iyi ifadedir. Nedendir bilinmez ama Maldivler için en çok kullanılan ifade budur. Yeryüzündeki cennet. Muhteşem doğası, sona yaklaşan güzelliği ve büyüleyen turkuazıyla cennet Maldivler’e gitmek için 5 önemli neden sıraladık;

GİDECEĞİNİZ YER TARTIŞMASIZ DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ

Girişte de belirtildiği üzere buraya cennet yakıştırması yapılmasının bir nedeni var. Birçok otorite ve kişisel deneyime göre Maldivler dünya üzerindeki en güzel nokta. Hayal edin, sabah gözlerinizi açıyorsunuz ve deniz seviyesinden sadece 1 metre yükseklikteki bir güne merhaba diyorsunuz. Bu aşamada yapılabilecek sınırlı aktivitelerden en çekici olanını yapıyor ve kendinizi turkuazın içine bırakıyorsunuz.
maldivler(1)

DOĞANIN GÖBEĞİNDE OLMAK

En yüksek noktası deniz seviyesinden 2 metre yüksek olan bir adalar bölgesinde doğadan başka neyle iç içe olabilirsiniz ki? Odanızdan çıktığınızda ya banyan ağaçlarının altında, kuş seslerinin arasında olurusunuz, ya da bir metre kadar ilerleyip suyun altındaki dünyayı keşfetmeye başlarsınız. Onlarca canlı türüne turkuazın berraklığıyla bakmak, onlara dokunmak kadar etkiliymiş.
maldivler(2)

ROMANTİZMİN EŞİĞİNDESİNİZ

Gideceğiniz yerin dış dünya ile hiçbir bağlantısı yok. (tabi siz istemediğiniz sürece) Dolayısıyla eğer bir çift olarak Maldivler’e gittiyseniz baş başa olacağınız tek şey duygularınız olacaktır. Ayaklarınızı bastığınız bembeyaz kumların, kulağınıza gelen dalga seslerinin ve içinde olduğunuz muhteşem sükunetin duygularınızı kışkırtacağından hiç mi hiç şüpheniz olmasın.
maldivler(3)

SON GÖREN NESİL OLABİLİRSİNİZ

Küresel ısınmadan kaynaklı sular altında kalması beklenen çok sayıda ülke ve adadan biri de Maldivler. Hali hazırda en yüksek noktası deniz seviyesinden 2 metre yükske olan bu adacıkların 20 yıl ile 60 yıl arasında tamamen sular altında kalması bekleniyor. Bu demek oluyor ki, dünyanın en güzel noktalarından birini görüp orada zaman geçirmek için zaman daralıyor. Kim bilir belki de bu güzelliklere tanık olan son nesil olabiliriz.
maldivler(4)

MEVCUT HAYATINIZDAN UZAKLAŞMAK İÇİN

Maldivler’de en çok kullanılan slogan şudur; “No News, No Shoes” yani “haber yok, ayakkabı yok”. Buraya tatile geldiğinizde mevcut hayatınıza dair ne varsa hepsini geride bırakabilirsiniz. Buna sadece gazete haberleri ya da şirket mailleri dahil değil. Her gün giymek zorunda olduğunuz ayakkabılarınızdan ve her gün şarj etmek zorunda olduğunuz telefonunuzdan vazgeçmek sizin elinizde.
maldivler(6)




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder