2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Avşa Adası

Özellikle yaz aylarında dolup taşan Avşa Adası, her yıl binlerce tatilciyi ağırlamaktadır. Ekonomik olmasının yanı sıra kaliteli ve güzel bir tatil yapabileceğiniz Avşa Adası uzun plajı ve plajın iki tarafını dolduran insanlarla ilk etapta çok şaşıracağınız bir görüntüye sahiptir.
İstanbul’dan deniz otobüsüyle gidebileceğiniz gibi Tekirdağ’dan motor ile gitmekte mümkün. Sadece plajlarıyla değil eğlence mekanlarıyla da ünlü olan Avşa Adası kış aylarını bile tatil havasında yaşayabilen bir yerdir. Özellikle emekli olan ve yaşlılığını Avşa adasında geçirmek isteyenler kışın bile adada konaklayabiliyor.
Avsa
Avşa adasında otel fiyatları ucuz olduğu gibi hizmette bir o kadar samimi ve başarılıdır. Ayrıca dilerseniz otel yerine mevsimlik ev kiralayabilir ve daha fazla kişiyle sadece size ait bir tatil yapabilirsiniz. Avşa adasına ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ancak, Avşa adasına sadece deniz yolunu kullanarak gidebilirsiniz. Eğer otomobilinizi de Avşa Adasına götürmek isterseniz, Kadıköy’den kalkan Arabalı Vapurlara binebilirsiniz. Bu sayede Avşa Adasında özel arabanızla çok daha rahat bir tatil geçirebilirsiniz.
Avşa’da pansiyon turizmide ağırlıkta olup, tercihi pansiyondan yana olanlar içinde sıcak bir ortamda güzel bir tatil fırsatı doğuyor. Tam anlamıyla aile ortamını yaratan pansiyonlarda tatil çok daha sosyal ve çok daha eğlenceli geçebiliyor. Avşa Adasında yemek konusunda da sıkıntı çekmezsiniz.
Avşa yemekleri bol alternatifi olan ve muhteşem lezzetlere sahip yemeklerden oluşmaktadır. Avşa çarşısında hediyelik eşyalardan, kıyafetlere kadar birçok farklı ve her yerde bulamayacağınız ürünler yer almaktadır. Avşa Adasında bulunan bu çarşıya girdiğiniz mutlaka birşeyler alacaksınızdır. Kısaca Avşa Adasında tatil yapmak bambaşka güzellikler yaşamanıza sebep olabilir.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder