2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Futbol Tutkunlarının Görmesi Gereken 5 Ülke

Futbol öncelikle erkeklerin sonra da çocuk ve kadınların ilgi alanında olan bir spor dalı. Bu güzel ve zevkli oyunun profesyonel olarak oynandığı ve dünya çapında en iyi liglerin yer aldığı, gidilip görülmesi ve gezilmesi gereken stadyumları olan ülkeler var.
İşte; futbol tutkunlarının mutlaka görmesi gereken 5 ülke;

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi İngiltere

İngiltere 19. yüzyıldan itibaren modern futbolun doğuşu ve gelişiminde önemli katkılar sağlamıştır. En eski futbol kulübüne, en eski profesyonel futbol kulübüne, en eski federasyona ve en eski futbol ligine sahiptir. Futbol tutkunlarının bayılarak izlediği ve en çok tercih ettiği İngiltere Premier Ligi dünyanın en popüler ve zengin liglerinden biridir. Doğal olarak bu ülkenin stadyumları da tarihi ve güzellik bakımından dünyaca ün kazanmıştır. İngiltere’ye gittiğinizde, futbolun başlangıcını ve özel oluşunu tam anlamıyla hissedebileceğiniz, Wembley, Old Trafford, Emirates, St. James’ Park ve Stadium of Light stadyumlarını mutlaka görmelisiniz.
Old-Trafford

Futbol tutkunları için İspanya Kral Kupası

İspanya’nın en çok tanınan spor dalı futboldur. 19. Yüzyılda futbolla tanışan İspanyollar, bu sporu zamanla çok sevmiş ve geliştirmiştir. Dünya kupası ve şampiyonlar ligi tarihinde İspanya’nın çok sayıda başarılara imza atmış kulüpleri bulunmaktadır. Futbol tutkunlarının çok sayıda olması ve takımlarının sayısız başarılara imza atması nedeniyle Kraliyet tarafından düzenlenen Kraliyet Kupası müsabakaları, en ünlü stadyumu olan Camp Nou’da oynanmaktadır. Bu müsabakalar futbol tarihinin en zevkli ve zengin müsabakaları olduğu için mutlaka görmeniz ve yerinde izlemeniz gerekir.
Camp-Nou

İtalya’nın Keyifli Futbolu

İtalya Milli Futbol Takımı, dünyanın en iyi futbol takımları içerisinde yer alır. Başarılı oyuncuları sayesinde sunduğu futbol şöleni ile dünya futboluna birçok yıldız kazandırmıştır. Dünya kupasına en çok sahip olan takımlardan biridir. Bu başarıları sayesinde çok özel ve gösterişli stadyumlara ev sahipliği yapmaktadır. Giuseppe Meazza ve Stadio Olimpico, siz futbol aşıklarının mutlaka görmesi gereken stadyumlardandır.
Giuseppe-Meazza

Futbolun devlerinden biri Almanya

Almanya, futbol tarihinin en eski ülkelerinden biridir. Uluslararası alanda en iyi liglerlerden birine sahiptir. Bundesliga isimli ligi ile izleyenlere en şenlikli ve en lezzetli futbol şölenlerini yaşatmaktadır. Signal Iduna Park ve Berlin Olimpiyat Stadyumu ile dünya futbol müsabakalarına ev sahipliği yapan Almanya’yı, mutlaka görmeniz gereken yerler listesine eklemelisiniz.
Berlin-Olimpiyat-Stadyumu

Eğlenceli futbolun sahibi Brezilya

Brezilya dünya kupası için birçok ülkeye ev sahipliği yapmasıyla tanınan bir ülkedir. Futbola verdiği önem sayesinde ülkesine gelen futbol tutkunlarına, eğlenceli anlar yaşatmaktadır. Dünya’nın en ünlü ve en özel tasarıma sahip olan Marakana Stadyumu, mutlaka görmeniz ve futbol atmosferini yaşamanız gereken nadir yerlerden biridir.
Eğer siz de futbol atmosferini, en keyifli haliyle yaşamak ve bu sayede Dünya’nın görülmesi gereken nadide yerlerini gezmek istiyorsanız bu beş ülkeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Futbol tutkunlarının özenle karşılandığı, unutulmaz dakikalara ev sahipliği yapan bu ülkelere konuk olmayı, yapılacaklar listenize eklemeyi unutmayın.
Marakana-Stadyumu













Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder