2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Gece Hayatının En Renkli Duraklarından Budva





Uzun kumsalları ve güzel koyları ile gece yaşayan şehir Budva’da unutulmaz hafta sonu tatili sizi bekliyor. Tarihin bu kadar güzel olabildiği nadir şehirlerden biri burası. Sadece plajları, eğlence hayatı ya da tarihi yapılarıyla değil birbirinden lezzetli restoranlarıyla da ünlü bir şehir Budva. Gelin daha yakından tanıyalım.



Türklerden vize istemeyen ülkelerden biri Karadağ. Vizesiz yurtdışı turlarına katılmayı düşünüyorsanız Budva turizmin kalbinin attığı sayılı yerlerden. Burada eğlence hayatı en renkli haliyle karşınıza çıkacak. Enfes lezzet duraklarının olduğu Budva’da bir yurt dışı tatilinde aradığınız her şeyi bir arada bulacaksınız. Buraya öyle birkaç gün de doymak zor, imkânınız varsa gitmişken bir süre kalmanızı öneririz. Öylesine plajları var ki ne resim çekmeye doyacaksınız ne de izlemeye. Budva’ya gittiğinizde buraya girişlerin birkaç yerden olduğunu göreceksiniz. Özellikle Rusya halkı burayı çok ziyaret ediyor. Yani anlayacağınız Rusların en çok tercih ettiği Budva’da yıllık turist sayısı oldukça fazla.



Şimdi gelelim Budva’nın şahane plajlarına; burada yolunuz nereye çıkarsa çıksın mutlaka bir plaj da bulursunuz kendinizi. Gözün alabildiğince plajlar var Budva’da. Ama en iyi plajlarını soracak olursanız; Sveti Stefan, Ploce Beach, Jaz Beach, Slovenska Beach. Bunlar Budva’nın en iyileri ve en bilinenleri. Karadağ turlarınakatıldığınızda kendi başınıza serbest bir gün geçirmek isterseniz yönünüzü mutlaka bu plajlardan birine çevirmelisiniz. Sveti Stefan plajı Budva’nın en çok tercih edilen plajı, bunun da nedeni tarihi yapıtların burada olması.



Budva’da gezerken biz Türklerin vazgeçilmezi olan simitçi dükkanlarına sıkça rastlayacaksınız, hatta lokmacılar da buna dahil. Kotor gezi listenizde mutlaka olmalı. Ama yemek konusunda tercih etmeniz gereken tek yer Budva. Çevredeki şehirlerde bulamadığınız lezzetlerin hepsi burada toplanmış.



Budva’da sakin bir tatil arayışınız varsa o zaman sahildeki oteller sizin için en iyi seçim olacaktır. Bizim ülkemizdeki tatil cennetleri kadar pahalı olmadığını da özellikle belirtelim. Eğlence dolu gece hayatı ve yanında içilen içkilerin hesabını tutarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Yani kısacası Budva, ülke Karadağ’ın en çok turist çeken ve en görülesi şehri. Ruslar neden burayı bu kadar ziyaret ediyor aslında nedeni belli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder