2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

VİZESİZ YURTDIŞI TATİL ROTALARI

Vizesiz yurt dışı tur seçenekleri her zaman en çok tercih edilenlerdendir. Hem daha eğlenceli hem daha uygun hem de daha kolay olduğu için genellikle seçimlerde ön planda yer alan vizesiz turlar arasından kendiniz için en uygun olanı hemen tercih edebilirsiniz.
Avrupa’da vizesiz gidebileceğiniz ülkeleri hangileri? Vize istemeyen Avrupa ülkelerini biliyor musunuz? Keyifli bir tur planı yapmak için tercihlerinizi vizesiz Avrupa ülkelerinden yana yapabilirsiniz. O zaman gelin incelemeye başlayalım. İşte ; Avrupa’da vizesiz gidebileceğiniz ülkeler!
Yunanistan’a vizesiz gemi turları gerçekleştiriliyor. Masmavi Ege deniziyle çevrilmiş Yunan Adaları‘ndan en çok tercih edilenlerinde  Kartpostallara ve belgesel gezi programlarına defalarca malzeme olan enfes manzarası ve mavi kubbeli tipik Ege evleriyle  Santorini‘yi, Midilli ve dillere destan Mikonos takip ediyor. Balayı ve hatta düğün organizasyonları için dünyanın gözdesi olan bu romantik adaları, vizesiz gemi turlarıyla beş yıldız standartlarında keşfedebilirsiniz.
Vizesiz yurt dışı turları sadece Ege Adaları’ndan ibaret değil. Biraz daha uzakları keşfetmek istiyorsanız Egzotik Uzak Doğu turları bambaşka bir dünyanın varlığını hatırlatıyor ziyaretçilerine. Bali, Singapur, Vietnam Tayland gibi ülkeleri kapsayan vizesiz gemi turları için ilk etapta uçakla geminin kalkış limanına ulaşmanız gerekiyor. Ardından kendinizi en az 10-12 gün sürecek rüya gibi bir yolculuğa teslim edebilirsiniz.
Gemi turları dışında sadece uçak ile ulaşım sağlayarak gidebileceğiniz Hong Kong, Phuket, Seyşeller, Maldivler ve Japonya da vizesiz turlar seçenekleriniz arasında bulunuyor.
Yanıbaşımızdaki Güzellikler Deniz, kum, güneş üçgeninin yanı sıra her mevsim gidilebilecek vizesiz Balkan turu destinasyonları kapsamında; Bosna Hersek, Hırvatistan, Makedonya, Karadağ ve Sırbistan‘a çok ekonomik turlar düzenliyor. Balkan ülkelerinin, tarihi dokusu, doğal güzelliklerinin yanı sıra yaşam tarzı olarak Türk kültürüne yakın olmaları ve bütün bunların yanı sıra gece hayatının, İstanbul‘u aratmayacak olması da gezginlerin tercih sebepleri arasında. Her köşe başında Osmanlı mimarisinden izler görebileceğiniz Balkan ülkelerinde adeta kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
Vizesiz yurt dışı turları Avrupa ve Afrika’nın yanı sıra Amerika kıtasını keşfetmek için de uygun. Özgürlüğün, tangonun ve eğlencenin tescilli adresi İspanya,İtalya sıcakkanlı insanıyla ve doğa harikalarıyla her mevsim davetkar. Vizesiz Güney Amerika keşfinden bahsederken Brezilya‘yı atlamak büyük haksızlık olur. 24 saat durmayan hayat, dans, güneş, her şeye rağmen güler yüzlü insanlar ve dillere destan karnavallar dendiğinde akla gelen tek ülke.
Kappatur vizesiz yurt dışı tur seçenekleri ile tercihlerinizi hemen yapabilir, gezip görmek istediğiniz yerleri not alıp, turunuz için hazırlanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder