2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

AVRUPA’NIN ÇOCUKLA ÇOCUK OLUNABİLECEK EN İYİ 3 TEMA PARKI

Genel (1)
Eğer siz de ailenizle seyahat etmeyi seven ve çocukları da seyahate dahil etmekten hoşlanan biriyseniz bu yazı dikkatinizi çekebilir.
Dünyanın birçok yerinde bulunan ve devasa eğlence alanlarından oluşan tema parklar her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret ediliyor. Sizler için Avrupa’nın en iyi tema parklarını araştırdık.
İşte çocuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatabileceğiniz en iyi 3 tema parkı;
DİSNEYLAND PARİS – FRANSA
Avrupa’nın en önemli turizm destinasyonlarından olan Disneyland Paris yılda ortalama 15 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. 4 bin 800 dönümlük bir araziye kurulmuş olan bu dev eğlence merkezinde bir resort otel, çok sayıda restoran, alıveriş merkezleri ve bir golf sahası bulunuyor. Çocuklarınıza sınırsız eğlence aktiviteleri ve ünlü Disney kahramanları arasında unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatabileceğiniz Disneyland Paris’te rolleri değiştirebilir, sizde hızlı trenlerin üstünde çocukluk yıllarınıza dönebilirsiniz.
Disneyland-Paris-7
EUROPA PARK – ALMANYA
Almanya’nın güneyindeki Rust kasabasında bulunan Europa Park, Disneyland Paris’ten sonra Avrupa’nın en çok tercih edilen tema parkı. İsviçre’nin Basel şehrinden, Almanya’nın Frankfurt ile Stuttgart şehirlerinden ve Fransa’nın Strasbourg şehrinden kolayca ulaşılabilen bu tema parkta büyüklüğü nedeniyle 1 gün içinde yapılan aktivitelerin en fazla yarısına katılabilmek mümkün. 20 Euro giriş ücreti ödedikten sonra hiçbir aktiviteye para ödemeyeceğiniz bu park size ve çocuklarınıza cennet deneyimi yaşatacak.
Europa-Park-Germany2
PORTAVENTURA – İSPANYA
Barselona’nın güneyinde yer alan PortAventura, Avrupa’nın en ünlü tema parklarından bir diğeri. Havalimanından 30 km uzaklıkta olan bu dev tema park tüm eğlence aktivitelerinin yanı sıra birçok medeniyete ait farklı kültürlerin tanıtıldığı oyun temalı alanlara sahip. Bu özelliğiyle çocuklarınızın eğlenceye doyarken kültürel farklılıklara dair çok fazla şey öğrenebileceği PortAventura’da günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. PortAventura’ya yolu düşmüş bir edebiyat meraklısı iseniz, buraya çok yakın olan Salvador Dali Müzesi’ni de görmeden dönmeyin. Bizden söylemesi.

Screen Shot 2014-10-09 at 10.33.02 AM

AVRUPA’NIN ÇOCUKLA ÇOCUK OLUNABİLECEK EN İYİ 3 TEMA PARKI

10 Ekim ’14 Cum 10 Ekim ’15 Cts
Harita verileri ©2015 Google
Harita
Uydu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder