2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’den ve Dünyadan Mağara Oteller

    Serinn OtelSerinn Otel Kapadokya
    Dünyanın çeşitli yerlerinden derleyerek topladığımız, doğal yeryüzü şekillerinden dünyanın en eski barınma ihtiyaçlarını karşılayan mağaraların yeniden tasarlanması ve otel olarak dekore edilmesinin serüveni. Çoğu dünyadaki en garip oteller listesinden, bir kısmı ise en iyi otellerden. Bu sefer Türkiye’den de katılım çok. Hep beraber listeye bir göz atalım.

    Laleh Kandovan, İran

    laleh-kandovan-magara-otel

    Dağ eteğinde bir köy olan Kandovan’da bulunan otel, şu an 10 odalık ve büyük bir restoranı var. Bir 30 oda daha henüz plan aşamasında.

    Gamirasu Mağara Otel, Türkiye

    gamirasu-cave-magara-otel

    Türkiye’de Kapadokya Bölgesindeki çokça mağara otelden biri olarak Gamirasu Otel, Ürgüpte. Aslında 7 eski tip evin biraraya getirilerek 25 odaya dönüştürülmesiyle oluşan bir otel.

    Les Hautes Roches, Fransales-hautes-roches-magara-otel

    Taşların döküldüğü Loire kenarında olan ve bu bölgeye kurulan bir 18. yüzyıl evinin otele dönüştürülmesiyle oluşan otel, 15 odaya sahip.

    Elkep Evi, Türkiye

    elkep-evi
    Yine Kapadokya bölgesinden bir otelle devam ediyoruz. Ürgüp’e tepeden bakan bu otel, yüzyıllardır insanlara barınma olanağı sağlayan volkanik kayalara gömülmüş.

    The Cave Resort, Jamaika

    cave-resort
    Jamaika’nın batı sahillerindeki Negril adı verilen kalker taşı yataklarına kurulmuş 11 kulübeden bahsediyoruz. Otele ait restoransa fotoğraftan görüldüğü gibi büyülü.

    Sala Silvermine, İsveç

    sara-silvermine-magara-otel

    Daha önce dünyanın en garip otellerinde gördüğümüz Sara Silvermine, bir yeraltı madeninin otele dönüştürülmesiyle oluşmuş. Yüzyıldır varolan yeraltı kendi yerşekillerine de sahip,  yeraltı gölleri gibi.

    Alexander’s Botique Hotel, Yunanistan 

    looking-to-the-caldera

    7 tane mağara-villa,  Santorini adasının doğal yerşekillerinin içine gömülerek oluşan otelin parçaları. Son derece lüks ve fotoğraflık bit görüntü.

    Serinn House, Türkiye

    serinn-house-ilginc-otel

    5 değişik otel odasından oluşan Serinn, aslında Kapadokya’daki çokça mağara otellerden biri, ama aynı zamanda tasarımı ve seçilmiş mobilyalarıyla en seçkin butik otellerden biri.

    Kokopelli’nin Mağarası, Amerika

    kokopellis-cave-magara-otel

    Amerika’nın 5 eyaletini izleyebileceğiniz bu mağara otel, New  Mexico’ya yakın konumlanmış durumda.

    Hotel Sant’angelo, İtalya

    hotel santangelo

    Güney İtalya’nın Matera adlı kentinde yerleşen 16 odadan oluşan otel, Unecso’nun Dünya Kültür Miras Listesinde yer alıyor.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder