2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

HERŞEY DAHİL BANSKO TURU SADECE 109 €


28 KASIM  2018- 2 ARALIK 2018
12 ARALIK 2018 - 16 ARALIK 2018
19 ARALIK 2018 - 23 ARALIK 2018

1. Gün  ISTANBUL - BANSKO
Akşam saat 22.00 de Kadıköy evlendirme dairesi, saat 22.30’da Gayrettepe Avantgarde Otel Önü ve saat 23.00 de Bakırköy Ömür Plaza önünden buluşarak turumuza başlıyor ve Edirne üzerinden Kapıkule’ye devam ediyoruz. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ve Pasaport - Gümrük işlemlerinin ardından Bulgaristan’a geçerek, Bansko ‘ya doğru hareket ediyoruz. Gece boyunca yolculuğumuz devam ediyor.

2. Gün BANSKO
Sabah saatlerinde Bansko ‘ya varış ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplam, 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.

3. Gün BANSKO
Sabah kahvaltı ardından serbest zaman. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Geceleme otelde. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan günü birlik Sofya Turuna katılabilirler. (50 Euro) Panoramik Sofya şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında Balkanların en büyük kilisesi olan Alexander Nevski Katedrali, Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır. Daha sonra meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ve fotoğraf molası, Şehrin simgesi olan Banya başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz ardından serbest zaman ve sonrası Bansko ‘ya dönüş. Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.

4. Gün BANSKO
Sabah kahvaltı ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.

5. Gün BANSKO - ISTANBUL
Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ardından İstanbul’a hareketimiz başlıyor. Plovdiv - Haskovo üzerinden Kapıkule’ye devam ediyoruz. Pasaport - Gümrük işlemlerinin ardından yaklaşık 3 saatlik yolculuk ile İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder