2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bodrum’da Kış Tatili Yapmanın Tam Zamanı

Bodrum denildiğinde herkesin aklına, sıcacık yaz mevsimi, pırıl pırıl deniz, hareketli gece hayatı geliyor. Oysa keşfetmeyi sevenler için Bodrum’un zamanı şimdi başlıyor. Bodrum sadece yaz tatili dönemlerinde değil, 4 mevsim ilgi görmeyi hak ediyor.
Bodrum, güneyde yer alması nedeniyle kış mevsiminin daha yumuşak geçtiği yerlerden biri. Hava biraz serin, hatta bazen soğuk olabilse de, güneşin pırıl pırıl denize yansıması size soğuk havayı hemen unutturuyor.
Bodrumda-Kis-Tatili
Bu mevsimlerde üzerinize bir mont, bir de ince bir atkı almanız yeterli olabiliyor. Bodrum’un yemyeşil tepelerinde gezmek, nergis çiçekleri veya dalından mandalina toplamak isterseniz yanınıza bir de yürüyüş ayakkabısı almayı unutmayın.
Bodrum Marina’dan Halikarnas’a kadar uzanan sahil boyunca yürüyüş yaparak, meydanda bulunan Denizciler Derneği’nde sıcacık elma çayı içerek, tarihi yerleri sıra beklemeden sakin sakin gezerek Bodrum’un tadını çıkarın.
Badrumda-Tatil
Bodrum Kalesi’ni yaz sıcağında gezmek bir hayli sıkıntılı, fakat bu mevsimde güneşli havaya da denk gelirseniz mutlaka kaleye vakit ayırın. Tüm kulelerine tek tek uğrayın, cam müzesini, sualtı arkeoloji müzesini adım adım gezin. Karya Prenses’in odasına uğrayın, hatta Komutan Kulesi’nden Karaada’ya doğru bakın ve manzaranın tadını çıkarın.
Yaz aylarında yer bulmakta zorlandığınız Gümüşlük’te istediğiniz restoranda mevsimi gelen balıkların tadını çıkarın, lüfer ve uskumrunun tam da zamanı şimdi. Bodrum’un meşhur otlarıyla yeni mezeler deneyin.
Bodrum-Kalesi-Tatil
Eğer fotoğraf çekmeyi seviyorsanız GümüşlükYalıkavakBitez de size harika görüntüler sunacaktır, makinenizi alın ve başlayın yarımadayı turlamaya.
Bodrum kış tatili yapmanın bir diğer avantajı da, yaz tatili dönemine göre çok daha uygun fiyatlı Bodrum otelleri fırsatı sunması. Otel fiyatlarının uygun olmasının yanında, araç kiralama ve hatta restoranlarda fiyatlarını daha ekonomik olarak bulunca şaşırmayın. Yaz aylarına oranla ücretler adeta yarı yarıya düşüyor. Özellikle merkezde bile, Bodrum otel fiyatları 2 kişilik odada, oda + kahvaltı 100 TL civarında.
Bodrum-Kis-Tatil
Bodrum’u sadece yaz tatillerinize hapsetmeyin. kalabalıktan uzak, bu şirin ilçenin sakin ve dingin ruhunu da keşfedin. Hem daha az para harcayın, hem de dinlenin. Özellikle sömestr tatili dönemleri için de erken rezervasyon fırsatlarını yakalayın ;)

 (0224) 225 43 43

SELÇUK HATUN CAD.DURAN APT. NO:6 D:2 SETBAŞI OSMANGAZİ, BURSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder