2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

19 Mayıs tatili için en uygun tatil seçeneklerini keşfedin

Çalışan tüm yetişkinler gibi dersler ve sınavlarla dolu yoğun bir süreç geçiren gençler de yıl boyu tatil hayalleri kuruyorlar. İyi notlar alabilmek, sınavlarda başarı gösterebilmek için büyük çaba sarf eden gençler, bu yoğunluğa verebilecekleri en küçük arayı bile kar sayıyorlar. Bu kısa aralardan biri de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanacağı 19 Mayıs tatili olacak. Bu önemli tarihte, gençlerimize armağan edilen bu özel günde siz de ailenizin gençlerine bir iyilik yapın ve onların hem gezerken öğrenebileceği hem de yıl boyu kaybettiği enerjiyi depolayabileceği, harika bir tatil armağan edin. Bu tatil de siz de onlarla birlikte genç olmanın ve tatilin tadını çıkarabilir, aynı zamanda dinlenme fırsatı bulabilirsiniz. Baharın taptaze, cıvıl cıvıl renklerini göstermeye başladığı şu günler, özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarını keşfetmek için en ideal zaman. Eğer şehrin karmaşasından sıkıldıysanız, ailenizin geçleriyle birlikte Ege ve Akdeniz’in eşsiz mavilikleri ve bu maviliklere uzanan yemyeşil doğasıyla çevrili bir tatil, size de iyi gelecek. Birlikte Fethiye’den başlayarak Muğla ve Antalya’nın göz kamaştıran destinasyonlarını gezmek için 19 Mayıs çıkışlı kültür turları alternatiflerine göz atabilirsiniz. Doğal güzelliklerinin yanı sıra, Likyalılar, Persler ve daha pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış bir ilçe olarak tarihi açıdan da büyük önem taşıyan Fethiye, ilk Osmanlı pilotlarından Fethi Bey’in anısına Fethiye adını aldı. Doğası bozulmamış pek çok koya sahip bu eşsiz ilçeyi deniz yoluyla keşfetmek gençler için de benzersiz bir tatil tecrübesi olacak. Dilerseniz, Fethiye Limanı’ndan çıkarak gezip görebileceğiniz yerlerden bazılarına şöyle bir göz atalım…

Masmavi sulara bakan bembeyaz bir rüya Bodrum

Genellikle yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan Bodrum, cıvıl cıvıl sokakları, bembeyaz evleri ve elbette eğlenceli gece hayatıyla ön plana çıkıyor. Ancak, Bodrum’u hiç denizden keşfetme fırsatı buldunuz mu? Eğer henüz Bodrum Limanı’ndan açılıp Çökertme Koyu’nu, Kleopatra Adası’nı, kısacası Bodrum’un hiç bozulmamış bu güzelliklerini görme şansınız olmadıysa, İngiliz Limanı Bodrum turu ile bu pırıl pırıl maviliklerde yüzebilir, bu bölgeyi daha yakından tanıyabilirsiniz.

19 Mayıs tatili için en uygun tatil seçeneklerini keşfedin

Muğla’nın eşsiz limanı Marmaris

Ege, yüzyıllar boyunca tarihteki pek çok hükümdarı olduğu kadar sanatçıları da büyülemiş, onlara ilham vermiş kıyılara sahip. Marmaris de bu kıyıların önemli bir kısmını oluşturuyor. Özellikle, Marmaris limanını görenler buradan kolay kolay ayrılamıyorlar. Hele ki deniz yoluyla ziyaret ettiğinizde karşılaşacağınız manzara sizi adeta etkisi altına alacak. Gençler de bu seyahatten oldukça keyif alacak ve belki de Marmaris’i ilk defa deniz yoluyla gezme şansını elde etmiş olacaklar. Birlikte katılacağınız Marmaris Fethiye turu aracılığıyla, bu güzellikleri keşfedebilir, 12 Adalar, Turunç Koyu ve daha pek çok eşsiz destinasyonu tanıma fırsatına sahip olabilirsiniz.

19 Mayıs tatili için en uygun tatil seçeneklerini keşfedin

Kekova’da tarihin gizemli anlarına yolculuk

Antalya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçelerinden Kaş’a bağlı göz alıcı bir ada olan Kekova, pek çok tatilcinin hayalini kurduğu bir görsel şölen sunuyor. Siz de Dolkisthe batık şehrini saklayan masmavi, büyüleyici sularında yüzebilir, burası hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Kültür turları arasında yer alan Kekova Fethiye turu ile Kekova’nın eşsiz güzelliklerinin yanı sıra, Tersane Koyu, Firnaz Koyu ve daha pek çok koyları ve doğal zenginlikleri görebilirsiniz.

19 Mayıs tatili için en uygun tatil seçeneklerini keşfedin

Göcek’in tüm güzellikleri şiir gibi

Muğla’nın en güzel destinasyonlarından biri de kuşkusuz ki Göcek. Masmavi sularını dünyanın pek çok yerinden tatilci ziyaret ediyor. Özellikle Kleopatra Hamamı ve Sarsala Koyu, Avrupa’nın farklı yerlerinden her yıl büyük ilgi görüyor. Ayrıca, Türk edebiyatına ölümsüz eserler kazandırmış, usta şair Bedri Rahmi’nin adını taşıyan Bedri Rahmi Koyu da büyük ustayı anmak isteyenler tarafından sezonun başlamasıyla ilgi odağı haline geliyor. Siz de Göcek Fethiye turu aracılığıyla buraları ziyaret edebilir, gençlerin de usta şair hakkında daha fazla bilgi edinmesini, Göcek’in tüm muazzam koylarını gezip görebilmesini sağlayabilirsiniz.

19 Mayıs tatili için en uygun tatil seçeneklerini keşfedin
Perisos ile Ege ve Akdeniz’in insanı canlandıran ve keyiflendiren enerjisiyle, birbirinden cazip kültür turları seçeneklerini 19 Mayıs öncesi değerlendirmeyi unutmayın. 19 Mayıs tatilini en verimli şekilde geçirmek, dinlenirken aynı zamanda yeni yerler keşfetmek için daha fazla beklemeyin. 19 Mayıs’ta gençlik iksirini Ege ve Akdeniz’de bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder