2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yaza yurt dışı turlarla muhteşem bir başlangıç yapın

Havalar ısındıkça, insanların aklında ve kalbindeki tatil özlemi gittikçe artıyor. Hafızalarda en son çıkılan tatilden geriye kalanlar canlanmaya başlarken, yeni keşifler için birbirinden cazip destinasyonlar arasından seçim yapma isteği de engellenemez bir boyuta geliyor. Eğer siz de böyle hissediyorsanız, belki de tarihleri ayarlamanın ve işten izin alıp, daha önce hiç gitmediğiniz yerleri keşfe çıkmanın zamanı gelmiştir. Örneğin, neden yurt dışı turlarından biriyle, günlük rutinlerinizden çok çok uzak diyarlara gitmeyesiniz? Birbirinden farklı, göz alıcı şehirlerde, 24 saat yaşayan caddelerde tur atmak istemez misiniz? Gelin, yurt dışı turları seçeneklerine bir göz atın ve hayatınızın tatili için hazırlıklara bir an önce başlayın.
Sokakları, sanat ve sosyal hayatı, 1500’lü yılların başlarında keşfedilmesine rağmen oldukça önemsediği ve sahip çıktığı tarihiyle, dünyanın nabzını tutan ABD, rotanızı belirlemenize yardımcı olabilir. ABD’nin birbirinden görkemli şehirlerinde, pırıltılı hayatı ve merak ettiğiniz tüm cadde ve binaları görebilir, siz de “Amerikan rüyası”nı yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Dilerseniz, Amerika turları seçeneği ile gezebileceğiniz, ABD’nin en önemli ve popüler şehirlerine bir göz atalım…

Yeni bir başlangıç yapmak isteyenlerin kenti New York

ABD’li dünyaca ünlü, efsane sanatçı Frank Sinatra’nın o meşhur şarkısında da söylediği gibi, “Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum, ancak bu sana bağlı New York New York” diyenler, ABD’nin bu ışıltılı kentinde 70’li yıllardan beri iyi bir hayat yaşamanın peşindeler. Pek çok sanatçıya ilham veren, hakkında şarkılar yazılan, filmler çekilen New York’u siz de keşfedebilir, insanlarda bir tutku haline gelen bu kenti daha yakından tanıyabilirsiniz.
Yaza yurt dışı turlarla muhteşem bir başlangıç yapın
ABD’nin sembolü haline gelen Özgürlük Anıtı, Dünya Ticaret Merkezi, Times Meydanı, Birleşmiş Milletler Binası ve çok daha fazlasını görebilir, burada yaşayan insanların günlük hayatları hakkında fikir edinebilirsiniz. Sabahları ellerinde kahveleriyle etrafta koşuşan insanları, ışıl ışıl parlayan gökdelenleri ve Amerikan filmlerinden hatırlayacağınız daha pek çok ayrıntısıyla New York sizi de büyüleyecek.

ABD’nin renkli kişiliğini yansıtan San Francisco

San Francisco, 90’lı yıllarda çocuk olan o efsane neslin çok daha yakından tanıyacağı detaylara sahip bir kent. O yıllarda evlerimize konuk olan unutulmaz dizi Bizim Ev (Full House), San Francisco’da yaşayan bir aile ve arkadaşlarının hayatını mizahi bir şekilde ekrana yansıtıyordu. Bu dizinin jeneriğinde de muazzam Golden Gate Köprüsü, yemyeşil parklar ve şirin San Francisco evleri yer alıyordu.
Yaza yurt dışı turlarla muhteşem bir başlangıç yapın
Çocukluğunda bu görüntülerle, bu şehri hiç tanımadan seven pek çok insan için San Francisco’nun ayrı bir yeri var. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, San Francisco’yu gezerken duygusal anlar yaşayabilir, çocukluğunuzda hayranlıkla izlediğiniz bu yerleri yakından görme fırsatı bulabilirsiniz.

Gece hayatının başkenti Las Vegas

Eğlence ve şans oyunlarının merkezi, gecelerin hiç uyumayan şehri Las Vegas, dünyada tüm bu özellikleriyle nam salmış, hayatı çiçek dürbününden gösteren bir yer. Her şey bu şehirde çok daha büyüleyici, çok daha cazip ve pırıltılı.
Yaza yurt dışı turlarla muhteşem bir başlangıç yapın
Oysa ki tüm bu özelliklerine karşılık Las Vegas, Nevade eyaletinde bulunan Mojave Çölü üzerine kurulu. Dev bir eğlence merkezinde gibi hissedeceğiniz Las Vegas’ı ve çöldeki bu cazip yaşamı merak ediyorsanız, Las Vegas sizleri daha önce hiç tanımadığınız bir hayatın içine, Alice’in Harikalar Diyarı gibi baş döndüren bir rüyaya davet ediyor. Her ne kadar “Vegas’ta olan Vegas’ta kalır” dense de siz buradaki tatil tecrübenizi, hafızalarınızda yer edecek ve gittiğiniz her yere götüreceksiniz.

“Melekler Şehri” gerçekten de cennetten bir köşe gibi

Beverly Hills, Hollywood Bulvarı ve Universal Stüdyoları, zaten ancak Melekler Şehri’nde var olabilirdi. Los Angeles, hayalleri süsleyen herkesin ve her şeyin yaşadığı, yer aldığı, gerçeğe dönüştüğü belki de tek yer. Dünyayı kasıp kavuran tüm filmler burada çekiliyor. Hayranı olduğunuz karakterlerin vücut bulduğu stüdyoları görebilir, ünlülerin zaman geçirdiği cadde ve sokaklarda gezebilirsiniz. Bu benzersiz tatil fırsatını sakın kaçırmayın.
Yaza yurt dışı turlarla muhteşem bir başlangıç yapın
PERİSOS TURİZM, Amerika turları seçeneğiyle, sizlere televizyonlarda ve sinema salonlarında gördüğünüz kentleri yaşama alternatifi sunuyor. Bu tecrübeyi yaşamak için daha fazla beklemeyin. Yaza, bu inanılmaz tatille, gösterişli bir giriş yapın. Bu yıl sizin için hayata bambaşka bir pencereden bakacağınız, hafızanıza kazınacak bir yıl olsun. Amerika macerası sizleri bekliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder