2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BayramTatilinde Nereye Gitsem Sorusuna Tüyolar

Bu yaz diğerlerine göre daha keyifli geçsin istiyorsunuz ama ne yapacağınızla ilgili kafanız karışık. Herkes bir şeyler söylüyor ama siz karar vermekte zorlanıyorsunuz. Bütün yılın yorgunluğu fazlasıyla üzerinizde ve başınızı alıp kendinizi Bayram tatilinin kollarına atmak için sabırsızlanıyorsunuz. İşte tam bu noktada Bayram tatilinde nereye gitsem sorusuna birkaç tüyo geliyor.
5
Bayram tatilleri önemlidir, bir yerlere gitmeyi fırsat bildiğimiz daha doğrusu nefes alabileceğimiz o birkaç günlük tatilde hayalimizde ne varsa hepsini sığdırmaya çalıştığımız bir tatil olur bu. Tabi bunu yapabilmek ne mümkün, kendimizi sadece denizin ve yakıcı güneşin kollarına bırakırız. Bugün sınırları biraz olsun aşma zamanı. Yeni yerler, yeni fikirlerle beraber eminiz yaz tatiliniz daha keyifli olacak. Tatilde nereye gitsem? diyorsunuz ya inanın bu soruyu her sene hepimiz kendimize sorarız.
4
Perisos Turizm’in birbirinden güzel rotalarında her yıl tatil yapabilirsiniz. Baharın en güzel renklerinin bir arada olduğu rotalarda günübirlik turlar eşliğinde bir hafta sonu geçirebilirsiniz mesela. Sapanca, Eskişehir, Edirne, Abant ve daha sayabileceğimiz en güzel yerleri bu turlarda görebilirsiniz. İstanbul’a yakın yerlere gitmeyi tercih edenler için de unutmadan söyleyelim; yakın bölge otellerini tercih ederek Ağva, Şile, Abant, Bolu, Sapanca gibi yeşili ve oksijeni bol rotalarda bir başkadır hafta sonu keyfi.
3
Konu yaz tatiliyse o zaman durum biraz daha farklı olacak demektir. Yurt içi Otellerini tercih ederseniz turizmin en çok geliştiği en özel rotalarda deniz-güneş-kuma fazlasıyla doyacaksınız. Siz bu yaz sınırları biraz aşmak istiyor ve tercihinizi daha önce hiç görmediğiniz yerlerden yana kullanmak istiyorsanız o zaman size önerimiz kesinlikle Yurt dışı Turları olacak. Sizin bilmediğiniz ama öğrenmek istediğiniz ne varsa konusunda fazlasıyla deneyimli olan rehberlere aklınızdan geçen her soruyu sorabilirsiniz. Henüz sıcaklar sürüyorken ülkemizin en özel rotalarında hem ziyaret hem ziyafet yapmak istiyorsanız Kültür Turlarıyla isteklerinize fazlasıyla karşılık bulacağınızdan eminiz. Ülke olarak yemek kültürüne fazlasıyla düşkün olduğumuzu her fırsatta söyleriz, yeni yerler keşfederken karnımız acıktığında gözümüz hiçbir şey görmez bazen. Ama bir Antep, bir Urfa, bir Ege, bir Karadeniz mutfağı olsa şimdi fena mı olur yani? 
7
Tatilde nereye gitsem sorusuna biraz olsun yardımcı olabildiysek o zaman keşfedilecek en güzel rotalarda sizi bekliyor demektir. Gittiğiniz yerde meşhur olan ne yemek varsa yemeden dönmeyin, bizden söylemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder