2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Erken Rezervasyon Neden Avantajlıdır?

Masmavi denizi, sımsıcak kumları ve eğlence dolu geceleri düşündükçe yaz biran önce gelsin ister olduk. Bu soğuk kış günlerinde karşımıza çıkan erken rezervasyon fırsatları sayesinde tatil planımızı şimdiden yapıp bavullarımızı hazırlamaya başladık. Kimimiz için yazın anlamı deniz, güneş, kum olurken kimimiz için de farklı diyarları keşfetmek adına bir fırsat haline geldi.
Erken Rezervasyon Fırsatı
“Benim için yaz Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye” diyenlerdenseniz, erken rezervasyon sayesinde en uygun fiyatlara en kaliteli otelleri keşfedip konaklar, şimdiden alacağınız uçak biletleri ile en ucuz fiyatlara uçma fırsatını yakalarsınız.Erken Rezervasyon Fethiye“Buraları çok gezdim, artık beni yurtdışı paklar” diyenlerdenseniz tur seçeneklerini gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Özellikle de erken rezervasyon fırsatları ile çok ucuz fiyatlara birçok farklı şehri gezebileceğiniz turlar mevcut.Erken Rezervasyon ParisÇoğumuzun pahalı olduğu korkusu ile bakmaya bile çekindiği gemi turları da farklı tatil seçenekleri arayanlar için biçilmiş kaftan. En seçkin gemiler ile Yunan Adaları’nı, Ege ve Adriyatik kıyılarını, Karayip sahillerini, Amerika’yı denizden keşfetme fırsatını yakalayabilirsiniz.
Erken Rezervasyon Yunan Adaları

Neden erken rezervasyon daha ucuza gelir?

Hepimizin bildiği gibi uçak biletleri uçacağımız tarihe doğru borsa kurları gibi sürekli dalgalanır, genelde de artış gösterir. Yaz dönemine doğru artan fiyatlar yüzünden ya istediğimiz otelde yer bulamaz ya da yüksek fiyatlardan oda satın almak zorunda kalırız. Perisos Turizm’in erken rezervasyon fırsatları ile %45’e varan indirimlerden faydalanabilir, ikinci bir tatil için bütçe ayırıp yıl içinde daha çok eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.Erken Rezervasyon Aile Tatili

Ya gidemezsem, verdiğim para yanar mı?

Bir aksilik çıkar ve rezervasyonunuzu iptal etmek zorunda kalırsanız ne olacak?
Yurtiçi otel rezervasyonlarınız için endişelenmenize hiç gerek yok.Perisos Turizm’in erken rezervasyon iptal garantisi sayesinde 72 saate kadar otel konaklamanız için ödediğiniz bedelin tamamını geri alabilirsiniz.
Perisos Turizm’in, kaliteli tatil için fazla düşünmenize gerek bırakmayan erken rezervasyon fırsatlarından faydalanıp, ikinci bir tatil yapma şansını kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder