2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Ekonomik Tatil Yapmanın Altın Kuralları



Bütün yıl heyecanla beklenilen tatile adım adım yaklaşıyoruz. Kimileri tercihini tatil köyünde huzur dolu geçirmeyi planlarken kimileri de lüks ortamlardan vazgeçemiyor. Hal böyle olunca kenara ayrılan bütçenin kesesini genişletmekte kaçınılmaz oluyor. Hem ultra lüks olsun hem de ekonomik bir tatil olsun diyenlere ekonomik tatil yapmanın altın kurallarını sıraladık.


Erken Rezervasyon şart

Ekonomik tatil yapmanın altın kurallarından ilki ve aslında en önemlisi erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamak. Yurtiçi veya yurtdışı dilediğiniz bölgede en ucuz şekilde tatil yapmanızı sağlayan erken rezervasyon ile %50’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bütün hazırlıklarınızı yaptınız, bir de baktınız ki beklenmedik bir durumla tatilinizi iptal ettirmeniz gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken şey çok kolay. Erken rezervasyonunuzu yaptırdığınız esnada tatil danışmanınıza iptal hakkı istediğinizi talep etmek. Bu sayede satın aldığınız oteli koşulsuz şartsız 72 saat kalana kadar iptal ettirme hakkı sizin olur.



Sezon sonu indirimlerinden yararlanın

Sezon içindeyken gitmek istediğiniz her yer genellikle çok pahalı olur. Erken rezervasyon indirimleri içinde artık çok geç kaldıysanız tatil planlarınızı bir sonraki yıla ertelemenize gerek yok. Sezon sonu indirimleri beklenmedik anda imdadınızı yetişir. Uçak biletlerinin düştüğü bu dönem tatil yapacaklar için son bir şans diyebiliriz. Herkesin hayali değil midir hem ucuza uçak bileti almak hem de ekonomik tatil yapmak? İşte size kaçırmamanız gereken bir fırsat daha!

Kalacağınız otelin sunduğu imkanları araştırın
Otelinizi satın alırken gözden kaçırmamanız gereken çok önemli bir detay da; otelin sunduğu imkanları araştırmak olmalı. Sizin ücretsiz diye düşündüğünüz ancak sonradan yüklü miktarlar ödemek zorunda kaldığınız o ekstralar ekonomik olarak aldığınız tatili daha pahalıya getirebilir. Bunun için yapmanız gereken konaklayacağınız otelin ultra her şey dahil olmasına özen göstermek ve otelde yararlanacağınız ücretsiz imkanları detaylıca öğrenmek olmalı.



Uçak şirketlerinin bagaj kurallarını inceleyin
Seyahat etmenin en temel kurallarından biri de uçak şirketlerinin bagaj kurallarını incelemek olmalı. Hazırladığınız bavulun ağırlık ölçülerine dikkat ettiğiniz ve içine koyacağınız şeylere özen gösterdiğiniz taktirde son dakika olumsuzlukları yaşamamış olursunuz. Fazla ağırlıkta uçuş sürecinize de bağlı olarak kilogram başına ek maliyet ödemek canınızı sıkabilir. El bagajı hazırlayıp içine de istediğim her şeyi koyarım diyorsanız (parfüm, akıcı ürünler, makyaj malzemeleri, vb), eşyalarınıza el konulabileceğini göze almanız gerekiyor. Kısacası bagaj kurallarını iyi araştırdığınız sürece bu tür sorunların hiç birine maruz kalmazsınız.

Alışveriş yapacaksanız kendinize bir sınır koyun

Tatil yapmanın en güzel yanlarından biri de gidilen her bölgeden hatıra alışverişi yapmaktır. Özellikle bayanlar için bir tutku olan bu durum maddi açıdan külfet olabilir. Alışveriş için ayırdığınız bütçeyi geçmemek koşuluyla bunu zevke dönüştürebilirsiniz ancak limiti aştığınız zaman bu zevk olmaktan çıkıp sıkıntılı olmaya başlıyor demektir. Pahalı alışveriş merkezlerine gitmek yerine sokak aralarındaki hediyelik eşya dükkanlarını tercih etmeye özen gösterin. Ve alacağınız her ürün için pazarlık yapmayı ihmal etmeyin. Sizin için sıraladığımız bu önerilere kulak astığınızda ekonomik tatil yapmak kaçınılmaz olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder