2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Kaçırılmaması Gereken Bahar Tatil Önerileri




Yazın müjdeleyicisi bahar, içimizi ısıtacak güzelliklerle geliyor. Şöyle bir tatil yapayım keyfim yerine gelsin diyorsanız kaçırılmaması gereken bahar tatil önerileri listemiz tam size göre. Eşinizle, arkadaşlarınızla ya da ailenizle birlikte ziyaret edeceğiniz bu rotalar baharın en güzel renkleriyle sizi karşılayacak.

Bu güzel mevsimde ülkemizin harika bölgelerini keşfederken yaz sezonunda pahalı olan uçak biletlerinden etkilenmeden gönlünüze göre tatil deneyimi yaşayacaksınız. Gündüzleri mis gibi bir hava akşam yerini usuldan serinleyen bir havaya bırakır. Hava şartlarına uygun 1-2 uzun kollu valizinizde bulundurmanızda yarar var. Şimdi kaçırılmaması gereken bahar tatil önerilerimize kulak verin.
Safranbolu

Ülkemizin otantik havasını her köşesinde hissedeceğiniz Safranbolu, baharın en güzel yaşandığı yerlerimiz arasında. İlçeye adım attığınız ilk andan itibaren adeta içinde bir gizem barındıran Safranbolu’ya hayran kalacaksınız. Her nereye baksanız ayrı bir hikayesi olan bu rotada konaklarken Safranbolu konaklarını tercih etmeye özen gösterin. Taş kaldırımlarıyla ünlü dar sokaklarında gezerken en mutlu anlarınızı fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirmeyi unutmayın. Safranbolu Turları harika bir gezi programıyla baharda sizi bekliyor.


Amasra

İki limanı birbirinden ayıran harika bir coğrafyada konumlu Amasra, içinde barındırdığı adacıkları ile eşsiz manzaraların mükemmel adresi. Kültürel ve tarihi bakımdan zengin oluşu buranın güzelliğine güzellik katıyor. Sevdiklerinizle birlikte keyifle gezeceğiniz bu ilçede olmak için Safranbolu Amasra Turlarımızı kaçırmayın.


Şirince

İzmir’in adı gibi şirin olan ilçesi Şirince bugüne kadar kimbilir ne büyük aşklara şahit olmuştur. Neden mi? Ülkemizin en güzel şaraplarının üretildiği yerler arasında oluşu romantik masalar eşliğinde karşılıklı içilen şaraplara davetiye çıkarıyor adeta. Burada yetiştirilen üzümler, yöreye has lezzetlerle bütünleşirken geride nasıl bir lezzet şöleni olur bir düşünsenize? Biz söylemeden önce siz erken davranın ve İzmir Otellerinden rezervasyonunuzu yaptırıp rotanızı Şirince’ye çevirin, ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.


Abant

Dört mevsim tatil imkanları sunan, her mevsimde ayrı güzellikler barındıran bir yerden bahsedeceğiz şimdi. İstanbul’dan 2-2,5 saatlik bir mesafede kalan Abant, hafta sonu tatilcilerinin kaçış noktası. Rengarenk çiçeklerin ağaçları süslediği, doğanın en güzel halinin içimize işlediği Abant’ta yapacak çok şey var. Buradaki tatiliniz esnasında doğa yürüyüşlerine katılabilir, göl kenarında piknik yaparak baharı karşılayabilir, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Akşam olduğunda şöminenin başına geçip şaraplarınızı yudumlarken geçireceğiniz her güzel anın tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden Abant Otelleri kaçırılmaması gereken bahar tatil önerilerimiz arasında.


Ağva

Hafta sonu tatilinizde enerjinizi yerine getirecek bir tatil önerisi İstanbul’un hemen yanıbaşındaki Ağva. İstanbul tatilcilerinin uğramadan dönmediği bu ilçe, baharın en can alıcı rotalarından biri olarak gösterilir. Yazı-kışı ayrı güzellikler içinde ziyaretçilerini ağırlayan Ağva’nın eşsiz doğasında yürüyüşler yapabilirsiniz. Yaz aylarında dolup taşan plajları, günübirlik tatilcilerin olmazsa olmazları arasında. Ağva Otelleri baharda sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder