2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sömestr Tatilinde Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler


Sömestr tatilinde yurt dışında nereye gidilir?

Sömestr yaklaşınca gezginleri bir telaş sarar. Ancak son anda yapılacak planlar için sömestr tatilinde vizesiz gidilebilecek ülkeler listesini hazırladık. Çocuğunuzla ailecek son derece güzel ve keyifli bir tatil için bu ülkeler kesinlikle harika tercihler. Vize derdi olmaması da hızlıca ve sorunsuz bir şekilde bu ülkeleri ziyaret etme şansı veriyor.




Yurt içinde bu tarihlerde genelde kar ve kış tatili olduğu için, kar tatilinden hoşlanmayanlar ya da farklı yerler keşfetmek isteyenler sömestr tatilinde yurt dışında nereye gidilir sorusunu sorarlar. Aslına bakarsanız özellikle Avrupa’da gidilebilecek bir sürü keyifli ülkeler varken, aynı zamanda vizesiz gidilebilecek son derece keyifli ülkeler de var. İşte bu ülkelerin listesi.


Kosova

Kosova kesinlikle kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz ve adeta ülkenizde geziyormuş hissi yaşayacağınız bir ülke. Aynı zamanda çocuğunuz burada yer alan eserleri inceleyerek Türk tarihinin yurt dışında kalan kolunu yakından inceleme şansı yakalayacaktır. Sömestrde gidilebilecek yerler arasında Kosova son derece eğlenceli bir seçenek olabilir.



Karadağ

Son günlerde Karadağ ülkemizde oldukça popüler. Vize istemediği için mi, tarihi güzellikleri ya da doğal güzellikleri için mi bilinmez ama Karadağ ülkemizde en çok turistin gittiği yerlerin başını çekiyor. Ailecek harika bir tatil geçirmek ve stres atmak için Karadağ kesinlikle iyi bir tercih olabilir.


Makedonya

Harika bir yerdir Makedonya. Vize istememesi de hemen valizini alıp gitme şansı verir size. Ayrıca bu yarıyıl tatilinde çok fazla para harcamadan güzel bir tatil geçirmek isteyenlere kesinlikle öneririm. Çünkü Makedonya Türkiye’den bile ucuz bir yer olduğu için son derece ekonomik bir tatil için çok iyi bir seçim olacaktır. Taş köprüsü, farklı mimarisi ve lezzetli yemekleri ile size güzel bir yarı yıl tatili sunacaktır Makedonya.


Arnavutluk

Vizesiz gidebileceğiniz bir diğer güzel ülke ise Arnavutluk. Ortalama 1 saati biraz geçen bir sürede ülkede oluyorsunuz. Burada görülmesi gereken özel yerlerin başında Tiran ve Elbasan geliyor. Doğal güzelliklerini gezdikten sonra meşhur Arnavut ciğerini ve böreğini yemeyi sakın unutmayın.


Sırbistan

Balkanlar son günlerin yıldızı parlayan yerleri arasında geliyor. Ülkemizden vize istenmemesi de büyük güzellik. Bu fırsatı kaçırmayın. Gidilebilecek diğer bir güzel balkan ülkesi de Sırbistan oluyor. Belgrad burada giden herkesi kendine aşık eden muhteşem bir şehir. Doğal güzellikleri, lezzetli yemekleri ve tuna nehri üzerinde yapacağınız keyifli tekne turu sayesinde ailecek muhteşem bir tatil geçirme şansı yakalayacaksınız.


Bosna Hersek

Osmanlı tarihini çocuğunuza yerinde öğretmek ve keyifli bir tatil yaşatmak için Bosna Hersek harika bir seçim olabilir. Saraybosna görülmesi gereken en önemli şehir burada. Ailecek son derece keyifli bir tatil geçirebileceğiniz sıcacık ve son derece sempatik bir ülke Bosna Hersek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder