2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ÇOCUĞUNUZA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ GENÇLİK KAMPLARI




Yaz tatili geliyor, kendi tatil planlarınızı yaparken, çocuklarınızın tatilini de planladınız mı? Gençlik Kampları ile çocuklarınız ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşayacak!

7-18 yaş arası gençler için birbirinden farklı, her ilgi alanına hitap eden gençlik kampları organizasyonları hem onların bireysel gelişimlerine katkı sağlıyor hem de tatillerini keyifli geçirmelerine imkân veriyor. Ailelerinden uzak, kampçılık ruhuyla tanışan çocuklar ve gençler şehre daha büyümüş, ayaklarının üzerinde durabilen, sorumluluk duyguları gelişmiş bireyler olarak dönüyor.



Gençlik Kampları bu açıdan ailelere çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri hem de çocukların ve gençlerin bireysel olarak çok büyük kazanımlara sahip olacakları kamp organizasyonları sunuyor.  2017 yaz döneminde tam 15 farklı program ile gençleri ve çocukları Bolu, İzmir, Bodrum, Antalya ve İstanbul’daki kamplarda misafir etmeyi planlıyor.

Neden gençlik kampları?

Kampçılar, kamp ortamında liderliği, bir organizasyonun içinde başkaları ile ortak çalışabilmeyi, iş bölümünü, sosyal davranışlarında sağlıklı hareket edebilmeyi, insanlarla doğru ilişkiler geliştirmeyi öğreniyor; bireysel ve yaşamsal sorumluluklar edinme gibi özelliklerinin farkına varıyor.

Kamp ortamında şehirde öğrenilen tüm ezber bozuluyor. Kampçılar kampta doğa, macera, adrenalin, eğlence, arkadaşlık, spor, sanatla iç içe hayat boyu anlatılacak çok keyifli anılar biriktiriyor.



Kamplar gençleri şehir hayatının getirdiği tüm zorunluluklardan ve alışkanlıklardan uzaklaştırıyor. Sonra onlara kendileri için özel olarak hazırlanmış ve planlanmış gerçek hayatla karşı karşıya kalacakları yepyeni maceralar yaşatıyor.

Kampta yapılan tüm aktiviteler, profesyonel eğitmenler tarafından kamp direktörleri ve takım koçları denetiminde gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder