2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Temmuz Ayında Gidilebilecek Yerler






Okullar kapandı, havalar ısındı, tatil yerleri misafirlerini ağırlamak için tam gaz beklemekte. Haziran’a baktığımızda su sıcaklığı henüz yeni yeni ısınmış olur ama temmuz dersek artık yaz yüzünü en güzel haliyle göstermeye başlamıştır. Özellikle şimdi Ege veya Akdeniz sahilleri ne de güzeldir değil mi? Güzel ülkemizin dilediğiniz şehrinde kafanıza göre tatil yeri mi arıyorsunuz? Temmuz ayında gidilebilecek yerler listemiz hazır!


Yazın kendini en güzel göstermeye başladığı temmuz ayında Ege’nin güzelliklerini mi yoksa Akdeniz’i mi diye düşünüp de karar veremiyorsanız düşünmeye çok fazla zamanınız kalmadı diyebilirim. Unutmayın şimdilerde herkes tatil planları yapıyor ve her yer gitgide dolmaya başladı bile. İşte temmuz ayında gidilebilecek yerler…


Fethiye


Türkiye’de en çok aktivite Fethiye’de ise temmuz ayında gidilebilecek yerler listenize Fethiye’yi ekleyebilirsiniz mesela. Sadece deniz, güneş, kum temalı bir tatil yapmak yerine biraz da hareketli günler geçireyim diyorsanız Fethiye mükemmel bir seçim. Fethiye tatilinde doğal güzellikler bir yana tarihi zenginliklerine de şahit olacaksınız. Son yıllarda turist çeken yörelerin başında yerini alan Fethiye, Ölüdeniz efsanesiyle ünlü Belcekız ve Ölüdeniz rotalarıyla çok ünlü. Masmavi bir deniz, inci gibi bir kumsal bekliyor burada sizi. Bu listeye Şövalye Adası’nın müthiş güzellikleri de eklenebilir. Temmuz ayında gidilebilecek yerler listenize Fethiye’yi ekleyecekseniz tatil programınızı yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Konaklama için Fethiye Otellerini tercih edebilirsiniz.





Kuşadası


Geniş kumsalları, eğlenceli geceleri ve bir de dalmayı seviyorsanız temmuz ayında gidilebilecek yerler listenize Kuşadası’nın güzelliklerini ekleyin. Kuşadası tatiline renk katan adreslerden özellikle plajları gerçekten görülmeye değer. Büyük ve Küçük Kalamaki, Dipburun, Güzelçamlı, Papaz, Kuştur, Kadınlar ve Sevgi Plajları Kuşadası’na gidip de uğramadan dönmemeniz gereken eşsiz plajları. Bütün bunları bir arada görmeyi hayal ediyorsanız size özel seçilmiş Kuşadası Otelleri sizi bekliyor.





Bodrum


Bodrum Bodrum… Klasiktir ama yaz aylarının vazgeçilmezidir Bodrum. Temmuz ayında gidilebilecek yerler deyince Bodrum’u bu kategoriye eklememek büyük hata olur. Meşhur Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro, Bitez Plajı, Bardakçı ve Aspat Koyları, Camel Beach, Günbatımı Plajı, Akvaryum Koyu, Göktürkbükü ve Kadıkalesi Plajları Bodrum’un olmazsa olmazlarından sadece bazıları. Bodrum Otellerinde konaklayarak Bodrum’un içindeki tüm güzellikleri keşfedebilirsiniz.





Marmaris


Türkiye’nin en popüler tatil beldesi Marmaris temmuz ayında gidilebilecek yerler arasında. Marmaris’e gitmek için illa bir sebep arıyorsanız koyları başlı başına bir sebep zaten. Yemyeşil bir tabiat, masmavi deniz ee insan başka ne isteyebilir ki… Amos (Turunç), Phoenix, Bybassos, Kastabos, Adaköy, Bedir Adası, Güvercin Adası ve Reşadiye Yarımadası Marmaris’te keşfedilmek üzere sizi bekliyor. Marmaris’in en güzel yerleri Marmaris Otelleriyle birlikte sizi karşılayacak.





Temmuz ayında gidilebilecek yerler listesini incelediyseniz tatil planlarını artık hayata geçirme zamanı gelmiş demektir. Şimdiden iyi tatiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder