2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

2015 için erken rezervasyon otelleri fırsatlarını yakalayın !

Yeni bir yıla girmemize çok az kaldı. 2015’in yepyeni umutlar, yeni tatil tecrübeleri ve gezip görebileceğiniz yeni yerlerle dolu olduğu düşüncesiyle yaz tatili planlarını şimdiden yapmaya başlayanlar, erken rezervasyon fırsatlarından da yararlanıyor. Bu yıl tatile yeterince vakit ayıramadıysanız, üzülmeyin; Perisos Turizm erken rezervasyon otelleri ile yeni yılda unutulmaz tatiller yaşayabileceğiniz alternatifler sunuyor.
Ege ve Akdeniz’in büyüleyici atmosferinde geçirebileceğiniz, benzersiz tatiller için erken rezervasyon otelleriseçeneklerini mutlaka değerlendirin. İşte birbirinden ayrıcalıklı ve konforlu konaklama seçenekleri ve fiyat avantajlarıyla yeni yılda muhteşem tatiller geçirmenizi sağlayacak alternatifler…

Göcek Lykia Resort Hotel

Ege’nin tatil cenneti Muğla’ya bağlı Göcek beldesinde yer alan, yemyeşil bahçelerle çevrili Göcek Lykia Resort Hotel’e, dilerseniz hafta sonları sakin ve huzurlu bir ortamın avantajlarından yararlanmak ve dinlenmek için gidebilir, dilerseniz daha uzun tatillerinizi bu konforlu ve sakin tesiste geçirebilirsiniz.
Sauna, masaj ve Türk hamamı hizmetleriyle de öne çıkan, gerçek bir tatil için çeşitli alternatifler sunan Göcek Lykia Resort Hotel, ayrıca toplantı ve seminerler için gerekli alt yapıyı da sizlere sağlıyor. Her türlü ihtiyacınıza cevap veren bu tatil seçeneği için erken rezervasyon fırsatlarını sakın kaçırmayın.
2015 için erken rezervasyon otelleri fırsatlarını kaçırmayın!

Siam Elegance Hotels & Spa

Turizm başkenti Antalya’nın önemli tatil destinasyonlarından Belek’te yer alan Siam Elegance Hotels & Spa, geniş aktivite ve dinlenme alternatifleriyle sizlere unutulmaz bir tatil tecrübesi sunmayı bekliyor. Yemyeşil bir cennetin ortasında, büyüleyici Akdeniz kıyılarına uzanan kumsalı, yalnızca masmavi sularda yüzmek için değil, aynı zamanda uzun yürüyüşler için de ideal. Spa merkeziyle de iddialı olan Siam Elegance Hotels & Spa misafirlerine; vücut tedavileri, banyo ve su terapisi, cilt bakımı gibi pek çok hizmet sunuyor. Ayrıca, sauna, hamam ve fitness salonu da tesisin hizmetleri arasında yer alıyor.
Çeşitli büyüklükte toplantı salonları, barkovizyon, ses sistemi gibi son teknoloji sunum cihazlarıyla toplantı, eğitim ve seminerler için de gerekli altyapıya sahip tesis, organizasyonlar açısından da profesyonel ekipleriyle size yardımcı oluyor. Erken rezervasyon otelleri arasında bulabileceğiniz Siam Elegance Hotels & Spa ile eşsiz bir tatil fırsatını kaçırmayın.
2015 için erken rezervasyon otelleri fırsatlarını kaçırmayın!

Turunç Hotel

Ege’nin masmavi sularının kıyısında bulunan, Muğla’nın Turunç beldesinde yer alan Turunç Hotel, Ege Denizi’ni hem de yemyeşil dağ manzarasını gözler önüne seriyor. Aktiviteleriyle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz tesiste, tekne turları, su sporları ve dalış gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Ayrıca, fitness ve spa birimlerinden de yararlanabileceğiniz Turunç Hotel’de, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu ve masaj gibi hizmetler de veriliyor.
Misafirlerini Ege mutfağından eşsiz lezzetlerle ağırlayan Turunç Hotel, doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. CoralTatil’in erken rezervasyon otelleri arasında yer alan Turunç Hotel’in sunduğu fırsatlara göz atmayı unutmayın.
2015 için erken rezervasyon otelleri fırsatlarını kaçırmayın!

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa

Muğla’nın dünyaca ünlü tatil merkezi Bodrum’un Türkbükü beldesinde yer alan Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, Hilton zincir otelleri tecrübesini benzersiz bir şekilde misafirlerine sunuyor. Siz de Cennet Koyu’nun yeşillikleri arasında, masmavi sulara bakan tesiste, her sabah olağanüstü bir manzaraya uyanabilir, bu manzaranın kıyılarında dolaşma ve dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.
Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa’da lüks konaklama imkanları, sauna, buhar odaları ve jakuzi gibi dinlendirici seçenekleriyle, aradığınız tüm özelliklerin en konforlu sunumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ege ve dünya mutfaklarının enfes örneklerini de sunarak, tüm duyularınızı şımartan Hilton ayrıcalığı için erken rezervasyon otelleri seçeneklerine bir göz atın.
2015 için erken rezervasyon otelleri fırsatlarını kaçırmayın!
En lüks otellerde uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunan Perisos Turizm erken rezervasyon otelleriyle, 2015 tatil planlarınızı şimdiden yapabilirsiniz.

 (0224) 225 43 43
 

SELÇUK HATUN CAD.DURAN APT. NO:6 D:2 SETBAŞI OSMANGAZİ, BURSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder