2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sömestr turları için geri sayım başlasın

Her yıl eğitim ve öğretim dönemleri boyunca öğrenciler, öncelikle sömestr tatili için hayaller kurmaya başlarlar. Kış şartlarında, sıcacık yataklardan kalkıp, sabahın ilk ışıklarıyla okul yollarına düşen herkes için sömestr tatili, günlük rutinlerden uzaklaşarak, farklı yerler görmek ve dönüşte anlatacak çok anı biriktirmek hayalleriyle süslü bir dönem haline gelir. Bu nedenle sömestr tatili için belki de en uygun tatil seçenekleri sömestr turları olarak değerlendirilebilir.
Sömestr turları için birçok alternatif var. Avrupa’dan Amerika’ya, Uzakdoğu’dan Afrika’ya kadar dünyanın çok farklı uçlarına uzanan turlarla siz de sömestr tatilinizi daha heyecanlı ve daha keyifli hale getirebilirsiniz. Tüm ailenizle birlikte farklı kültürleri tanıyabileceğiniz, yeni yerler, yeni tatlar, yeni hayatlar keşfedebileceğiniz, aynı zamanda eğitici ve öğretici bu tatil tecrübesi çocuklarınızı mutlu edebilir. İşte çocuklarınıza verebileceğiniz en güzel sömestr turu hediyesi alternatifleri…

Rüya gibi bir kar diyarı Lapland

Genellikle çocuklar için tasarlanan ve karlarla kaplı, ışıl ışıl küçük evlerden oluşan kentlerin yer aldığı animasyon filmlerini bilirsiniz. Bu filmler yılbaşı yaklaşırken vizyona giren ve genellikle Noel ruhunu yansıtan animasyonlar olur. Bir Kuzey Avrupa ülkesi olan Finlandiya’nın özerk bir bölgesi olan Lapland, işte tam da bu animasyon filmlerde görebileceğiniz güzellikte bir karlar diyarı. Kış aylarını bu şekilde karla kaplı geçiren bu yer, Kuzey Kutup Dairesi’nin de kuzeyinde kalan bir bölge olduğu için, bu muhteşem dokuyu uzun süre korur.
Lapland yalnızca kar ve kış turizmiyle değil, aynı zamanda kültür turizmiyle de ön plana çıkıyor. Önemli katedral, meydan ve anıtlardan oluşan bir şehir olan Lapland’de, mimari olarak çok değerli yapılar da bulunuyor.
Lapland’in başkenti Rovaniemi, Noel ruhunu hiç kaybetmeyen, ren geyikleri ve kızaklarla karşılaşacağınız bir şehir. Buraya geldiğinizde artık siz de bir profesyonel ren geyiği kızakçısı olabilirsiniz. Çünkü Rovaniemi’de ren geyiği kızak sertifikası alabileceğiniz bir sürüş tecrübesi yaşamanız mümkün.
Ayrıca Lapland turunda, Santa Claus yani Noel Baba Köyü’nde de keyifli zaman geçirecek vaktiniz de oluyor. Noel Baba’nın posta ofisinden sevdiklerinize kart atabilir, buraya dair birbirinden farklı güzel anılar biriktirebilirsiniz. Daha sonra kar safari turuna katılabilir, snowmobil adı verilen araçlarla tur atabilirsiniz.
Sömestr turları için geri sayım başlasın

Sömestrda Amsterdam

Sömestr’da çok uzaklara gitmemek ama farklı bir tatil geçirmek istiyorsanız Amsterdam turu doğru bir tercih olabilir. Dünyanın en önemli sanat, ticaret ve kültür başkentlerinden biri olan Amsterdam, 12. yüzyılda Amstel Irmağı’nın kıyısında bir balıkçı kasabası olarak kurulmasından bugüne ekonominin nabzını tutan en güçlü şehirler arasında yerini almaya varan bir yükseliş yaşadı. Dolayısıyla, her yıl dünyanın dört bir yanından milyonlarca turistin uğrak yeri haline gelen Amsterdam, aynı zamanda tarihini de oldukça iyi koruyan şehirlerden biri.
Amsterdam’a gelen turistlerin ilk adım attığı yerler arasında başı çeken Dam Meydanı, önemli aktivitelere de ev sahipliği yapan ve şehrin önde gelen eski mimari yapılarını da içine alan bir yer. Amsterdam Kraliyet Sarayı da bu yapılardan biri. 1655 yılında Amsterdam yönetimi tarafından belediye binası olarak tasarlanan, günümüze kraliyet sarayı olarak taşınan bu bina, Roma mimarisinden esinlenildiğini gösteren izler taşıyor.
Dilerseniz, bu keyifli Amsterdam turu kapsamında, Volendam kasabası ve Marken turuna katılarak, hikayelerdekine benzer bir balıkçı kasabasını ve dünyaca ünlü bir peynir fabrikasını ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.
Sömestr turları için geri sayım başlasın

Karayipler’in asi adası Küba

Bu sömestr tatili başka hiçbir tatile benzemesin diyorsanız; dansın, başkaldırının ve tropikal iklimin en farklı ada ülkesi olan Küba sizi bekliyor. Dünyanın en çok merak edilen ve ziyaret edilen yerlerinden biri olan Küba, doğal ve tarihi güzellikleriyle göz kamaştırıyor. Gündelik yaşamında da farklı kültür yapısıyla dikkati çeken Küba’da, turumuz elbette başkent Havana ile başlıyor.
Puro, şeker kamışı ve mısır ticareti ile dünyada nam salan Havana, UNESCO Kültür Mirası Listesi’nde yer alan La Habana Vieja (Eski Havana) bölgesiyle de öne çıkıyor. Barok ve neoklasik eserlerin yer aldığı bu alan, eski bir İspanyol yerleşim bölgesi olarak biliniyor.
Havana gündelik yaşantısıyla da bir açık hava müzesini andırıyor. Yöresel lezzetleri, mimarisi ve sokaklarında kulağınıza çalınacak bölgeye has müzikleriyle kendinizi farklı bir dünyanın içinde bulabilirsiniz.
Tur kapsamında Küba’daki pek çok şehri görmeniz mümkün. Bir tarım merkezi olan Pinar del Rio, Valle Sarayı ve Jose Marti Parkı gibi tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Cienfuegos, UNESCO Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Ingenios Vadisi ile Trinidad bu şehirler arasında yer alıyor.
Küba’nın muhteşem sahillerinin yer aldığı Varadero’da deniz kum ve güneşin tadını çıkarmanız da mümkün. Bu güzel sahilde yaz tatili havasında zaman geçirerek güneşlenebilirsiniz.
Sömestr turları için geri sayım başlasın
Siz de sömestr turları kapsamında LaplandAmsterdam turları ve Küba turu gibi farklı kültürler ve tatil tecrübeleriyle dolu tur seçeneklerini değerlendirmek için Perisos Turizm fırsatlarını YAKALAyın



 (0224) 225 43 43
 

SELÇUK HATUN CAD.DURAN APT. NO:6 D:2 SETBAŞI OSMANGAZİ, BURSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder