2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sizin için seçtiğimiz fırsat otelleri

Perisos Turizm, kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen tesislerde uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla keyifli tatiller geçirmeniz için size fırsat otelleri seçenekleri sunmaya devam ediyor.
Turizm sektöründe, müşteri memnuniyetini en az oteller kadar ön planda tutan Perisos Turizm bu anlamda, fırsat otelleri seçeneklerini belirlerken, yalnızca fiyatlandırmayı değil, otellerin kaliteli hizmet anlayışını, lüks ve konforunu da göz önünde bulunduruyor.
Perisos Turizm, fırsat otelleri seçenekleriyle, günlük hayatın yoğun temposundan biraz uzaklaşmak isteyen ve tatil planlarını yaparken, tesisleri her yönüyle değerlendiren ziyaretçilere çeşitli alternatifler sunuyor.
İşte bu ay, sizin için seçtiğimiz fırsat otelleri…

White City Resort Hotel

Akdeniz’in incisi Antalya’nın dünyaca ünlü tatil destinasyonu Alanya’da yer alan White City Resort Hotel, 5 yıldızlı hizmet kalitesini, uygun ücretlendirme koşullarıyla birleştirerek ziyaretçilerine benzersiz bir tatil fırsatı sunuyor. Türk hamamı, sauna ve spor salonlarıyla, tatiliniz boyunca arınmış ve dinlenmiş hissedeceğiniz, aynı zamanda daima fit kalacağınız bir tatil geçirmenizi sağlayan White City Resort Hotel unutulmaz bir tatil için sizin de tercihiniz olabilir.
Sizin için seçtiğimiz fırsat otelleri

Club Hotel Falcon

Türkiye’nin tatil başkenti Antalya’nın Kundu mevkisinde bulunan Club Hotel Falcon, Akdeniz’in turkuaz suları ve Toroslar’ın görkemli yeşilinin buluştuğu bir manzaraya sahip. Uluslararası kalitedeki hizmet anlayışıyla misafir memnuniyetini ön planda tutan Club Hotel Falcon, huzuru ve eğlenceyi, hareketi ve dinginliği bir arada bulabileceğiniz bir otel. İstediğiniz ve özlediğiniz tatil standartları için seçeneklerinize mutlaka dahil etmek isteyeceğiniz Club Hotel Falcon’u Perisos Turizm'in fırsat otelleri seçenekleri arasında bulabilirsiniz.

IC Hotels Green Palace

İnşaat sektörünün köklü ve iddialı ismi IC Holding, tecrübesini otelcilik sektörüne de taşıdı. Turizmde de IC Holding farkını ortaya koyduğunun bir göstergesi olan IC Hotels Green Palace, muhteşem tropik bahçeleri, nilüfer havuzları, hurma ağaçları ve çam ormanıyla adeta cennetten bir bahçe gibi. Misafirlerinin kendilerini evlerindeki kadar rahat ve huzurlu hissedebilmelerini, kaliteli hizmetleriyle de benzersiz bir tatil konforu yaşatmayı amaçlayan IC Hotels Green Palace’ta lüks ve konfor bir arada… Misafirlerine uzun süre unutamayacakları bir tatil tecrübesi sunan IC Hotels Green Palace’ı, seçenekleriniz arasına eklemeyi unutmayın.
Sizin için seçtiğimiz fırsat otelleri

Xanadu Island

Ege’nin göz bebeği Bodrum’a bağlı olan ve doğal güzellikleriyle ünlü Akyarlar’da, masmavi sularıyla çevrili özel bir yarımadada yer alan Xanadu Island, siz değerli misafirlerine her şey dahil konseptinin sunabileceği en yüksek kalitede hizmet vermeyi vadediyor. Xanadu otelleri, doğa ve modern mimariyi bir araya getiren tasarımıyla göz doldururken, spa ve sağlık merkezinde uzman masaj terapi seanslarıyla da gerçekten tatilde olduğunuzu hissedebileceğiniz özel imkanlar sunuyor. Çocuklarınız için özel aktivitelere yer veren ve onların memnuniyetini de göz ardı etmeyen Xanadu Island, Perisos Turizm fırsat otelleri seçenekleri arasında yer alan özel tesislerden biri.
Tüm bu alternatiflerin yanı sıra, Perisos Turizm ayrıcalığıyla önümüzdeki aylarda da sizlere sunacağımız fırsat otelleri seçeneklerini takip etmeyi ve kapınızı tatil planlarına daima açık bırakmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder