2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sömestr’da Disneyland’in büyülü dünyasına yolculuk

Çocukluk dönemlerimizde hayal gücümüzü besleyerek, bizlere masalların gerçek olabileceğine dair umut veren Walt Disney, hepimize doğa sevgisini aşılayarak çocukluğumuza hayvanlarla birlikte şarkılar söylenip, dans edilebilen büyülü bir dünyanın kapılarını araladı. Walt Disney, bu sayede yıllardır herkesin içinde büyümeyen birer çocuk yetiştirdi.
Hala televizyonlarda büyükler tarafından da keyifle izlenebilen, çok başarılı çizgi film karakterleri tasarlayarak, gönüllerde taht kuran Walt Disney, bu sevgiyi ve hayalleri birkaç adım daha öteye taşıyarak, dünyanın önemli turizm merkezlerinde Disneyland adını verilen, o hayal dünyasını gerçeğe dönüştürdü. Özellikle, aşk ve romantizmin anavatanı Paris’te, çocuklar için de en az büyükler için olduğu kadar unutulmaz bir dünya kuruldu. Bu haliyle Paris Disneyland, çocuklu aileler için cazip bir tatil destinasyonu haline geldi.
Genellikle, sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte çocukların karne heyecanı, tatil çoşkusuna karışıyor. Dolayısıyla,Paris & Disneyland turları sömestr tatillerinin en büyük hayali oluyor. Masal ve çizgi film kahramanlarıyla dolu Paris Disneyland turu çocuklar için olduğu kadar büyükler için de eğlenceli bir tatil alternatifi. Sömestr sürprizi olarak çocuklarınızı olduğu kadar kendinizi de sevindirebilecek, bu büyülü dünyaya biraz yakından bakalım.

Disneyland’da kış başkadır

Disneyland’ın çizgi film ve masal kahramanlarıyla dolu şatosunda, eğlencenin sonu hiç gelmiyor. 2013 yılında Walt Disney tarafından vizyona getirilen Karlar Ülkesi adlı animasyon filminin ana karakterleri Anna ve Elsa kardeşler, sizi Paris Disneyland ülkesinde ağırlamak üzere hazır bulunuyor. Ayrıca, Pamuk Prenses’ten Sindirella’ya, Ariel’dan Rapunzel’e bütün Disney prensesleri sizler için şovlarını sergiliyor.
Elbette, Disney dünyası yalnızca prensesler ve masallarla sınırlı değil. Bu noktada Mickey Mouse’u Donald Duck’ı anmadan olmaz. Onlar da tüm etkinliklerde yer alan, sizlerle fotoğraf çektirecek olan kahramanlar arasında yerlerini alıyor. Eğlence mekanları, restoran ve barların bulunduğu komplekslerden oluşan Paris Disneyland; oyun alanları, stüdyolar, hediyelik eşya dükkanları ve çok daha fazlası ile benzersiz bir alan. Buralarda satış yapan kişiler de Disney dünyasının karakterlerinden oluşuyor.
Hayal diyari Paris Disneyland ile siz de çocukluğunuza geri dönecek ve çok eğleneceksiniz.
Sömestr’da Disneyland’in büyülü dünyasına yolculuk

Paris’te hayal dünyasının kapıları kapanmıyor

Paris yalnızca çocuklar için değil, aynı zamanda yetişkinler için de bir düşler ülkesi olma özelliği taşıyor. Paris & Disneyland turunda“aşk ve romantizm şehri” olarak bilinen bu şehri keşfedebilirsiniz. Siz de bu tatilde Paris’in tadını doyasıya çıkabilirsiniz.
Paris aynı zamanda Eiffel, Sein Nehri ve Notre Dame’ın da şehri. Dünyaca ünlü bu nehir ve tarihi yapılar Paris’e gidildiğinde mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Siz de meşhur Eiffel Kulesi’nin zirvesinde fotoğraf çektirebilir, Notre Dame Katedrali’nin gotik yapısını hayranlıkla gezebilir, Sein Nehri kıyısında romantik yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Paris’in ilham veren tüm bu ve diğer tarihi, görkemli yapılarının yanı sıra, bohem hayatını da yaşayabileceğiniz sokak ressamlarının bulunduğu meydanlarda, antika eşyaların satıldığı küçük seyyar dükkanların bulunduğu yol kenarlarında unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.
Sömestr’da Disneyland’in büyülü dünyasına yolculuk
Siz de Perisos Turizm'in uygun ödeme koşullarından yararlanarak, bu sömestr ailece çıkabileceğiniz muhteşem Paris & Disneyland turları seçeneğini değerlendirmeyi unutmayın.

 (0224) 225 43 43
 

SELÇUK HATUN CAD.DURAN APT. NO:6 D:2 SETBAŞI OSMANGAZİ, BURSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder