2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Uzakdoğu’da geçen mistik bir hikaye: Uzakdoğu turları

Uzakdoğu denildiğinde akla hemen mistik hikayeler ve gizem geliyor. Bu toprakların havasını solumak bile yüzlerce yıllık bir geçmişe tanıklık etmiş gibi hissetmenizi sağlayabilir. Siz de bir Uzakdoğu turuna katılarak; bambaşka bir kültürün, yaşadığımızdan çok farklı gelenekler ve inanışlarla perçinlendiğine, yerinde tanık olabilirsiniz. Uzakdoğu, şimdiye kadar gördüğünüz, yaşadığınız başka hiçbir tatile benzemeyecek.
Sokakları, evleri ve alışık olduğunuzun dışında günlük hayatlar yaşayan insanlarıyla, başka bir dünyada olduğunuz hissini uyandıran Uzakdoğu şehirleri, birbirinden çarpıcı tarihi eserleri ve doğal güzellikleriyle de öne çıkıyor.
Yüzyıllardır süregelen festivalleri, geleneksel gösterileri ve inançları doğrultusunda birlikte yaptıkları dini ritüelleriyle başka bir dünyanın kapılarını aralayabileceğiniz Uzakdoğu şehirlerini, tatil destinasyonlarınız arasına şimdiden eklemenizde fayda var. Erken rezervasyon ve kolay ödeme koşulları ile Perisos Turizm, sizi Uzakdoğu’da geçen mistik bir hikayeye davet ediyor.

Renklerin birbiriyle dans ettiği şehir devleti Singapur

Hem dünyanın sayılı şehir devletleri arasında yer alan gelişmiş bir metropol olan hem de yüzlerce yıllık tarihin geleneksel ve rengarenk kültürünü yansıtan Singapur, sizi bu karmaşık büyünün etkisi altına alacak.
Singapur’da mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında ülkenin simgelerinden biri haline gelen Merlion Heykeli geliyor. Başı aslan gövdesi olan bu balık heykeli Merlion Parkı’nda yer alıyor. Singapur’u ziyaret eden turistlerin çoğunlukla fotoğraf çektirdiği Merlion Heykeli’ne uğramayı unutmayın.
Ayrıca, Singapur’un bir film stüdyosu olarak kullanılabilecek kadar doğal güzelliklere sahip olmasını avantaja çeviren dünyaca ünlü Universal Stüdyoları’nın, bu ülkede gerçekten de 18 tane film stüdyosu bulunuyor. Tüm ülkelerde gişe rekorları kıran Jurassic Park, Shrek, Transformers ve Madagaskar gibi filmlerin de çekildiği bu stüdyoları ziyaret etmeniz ve burada bulunan eğlence parklarında vakit geçirmeniz mümkün.
Siz de Singapur’un mistik ve şehir yaşantısını bir arada sunduğu avantajlarından yararlanabilir, farklı bir tatil tecrübesi yaşayabilirsiniz.
Uzakdoğu’da geçen mistik bir hikaye: Uzakdoğu turları

Doğal hayat ve Hollywood filmlerinin merkezi Phuket

Doğal hayatın tam ortasında yer alan Phuket’e hoşgeldiniz. Burada, tüm hayvanlar, yeşil ve mavinin tonları, muhteşem su altı güzellikleri bir arada yaşıyor. Seyrine doyulmaz kumsallarıyla Phuket, adeta cennetten bir köşe gibi.
The Beach ve James Bond filmlerine sahne olan Phuket kumsalları, misafirlerine kıyı şeridi boyunca güneşlenme imkanı sunuyor. Ayrıca, su altı görüşünün netliği, bahsettiğimiz muhteşem su altı güzelliklerini de görebilmenizi sağlıyor.
Birbirinden güzel birer mercan adası olan Phi Phi Don ve Phi Phi Ley, daha önce gördüğünüz hiçbir doğal güzelliğe benzemiyor. Örneğin, Phi Phi Don sahillerinde sizi Makak maymunları karşılıyor. Berrak ve turkuaz suların kıyıya vurduğu bu sahiller boyunca bu maymunlarla arkadaşlık edebilir, birlikte adeta günlük rutinlerinizden biriymiş gibi dolaşabilirsiniz.
Phi Phi Ley’den ise, Panak ve Hong adalarını da ziyaret edebilir, dünyaca ünlü film karakteri James Bond’un The Man with The Golden Gun (Altın Silahlı Adam) filminin çekildiği yerleri görebilirsiniz.
Doğal güzelliklerin, Hollywood’un dünyaca ünlü filmlerini süslediği bu çarpıcı adayı, siz de keşfedin.
Uzakdoğu’da geçen mistik bir hikaye: Uzakdoğu turları

 Yüzen çarşıdan rengarenk çiçek pazarlarına uzanan bir şehir Bangkok

Bangkok, tıpkı Amerika’nın Los Angeles’ı gibi kendi dillerine göre “melekler şehri” olarak anılıyor. Tayland’ın başkenti Bangkok, masallarda ve macera filmlerinde rastlayabileceğiniz kadar görkemli ve mistik tapınaklarıyla sizi selamlıyor.
Bangkok’ta alışveriş tutkunlarını ise çok farklı bir tecrübe bekliyor. Bangkok’ta aklınıza gelebilecek her türlü ürünü, otantik Yüzen Çarşı’da bulabilirsiniz. Evet, bu çarşı yüzüyor. Yan yana geçeceğiniz uzun ince kayıklarda hediyelik eşyalardan giyime, gıdadan ayakkabıya kadar pek çok alternatif bulabiliyorsunuz. Dünyada benzeri bulunmayan bu çarşıda alışveriş yapmak size farklı bir keyif verecek. Kendinizi, alışverişin akıntı yönüne bırakabilirsiniz.

Dikkat Buddha çıkabilir!

Bangkok, ruhani lider Buddha’nın anavatanı. Dolayısıyla alışverişlerinizde, gezdiğiniz yerlerde, önemli iş merkezlerinde Buddha’yı simgeleyen hediyelik eşyalara, logolara, heykelciklere ya da devasa yapılara rastlamanız mümkün. Çünkü, Buddha her yerde. Bangkok’taki insanlar, bu enerjinin asla yok olmadığını, Buddha’nın birbirinden farklı pek çok insani duyguya hükmedebildiğini ve bu sayede kişiye şans, aşk, para, bolluk, sağlık gibi olumlu geri dönüşlerde bulunduğunu düşünüyor.
Eğer siz de tatiliniz için Uzakdoğu destinasyonlarına, seçenekleriniz arasında yer vermek, bu olağanüstü güzellikteki yerleri ve daha fazlasını görmek istiyorsanız, Perisos Turizmin; Bangkok & PhuketBangkok & Pattayave Vietnam-Kamboçya-Bangkok turu alternatifleri arasından size uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder