2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

AFRİKA HAYATINIZI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAZIR BEKLİYOR





Var olduğu ilk günden beri doğal, var olduğu ilk günden beri vahşi ve var olduğu ilk günden beri gizemli. Evet, Afrika Kıtası’ndan bahsediyoruz. Her büyük kaşifin hayallerini süsleyen bu coğrafya ilk günden beri doğanın özgün hayatta kalma yasasıyla varlığını sürdürüyor. Bu sürece tanık olmak ise kimileri için hayat değiştiren dönüm noktası olabiliyor. Peki, siz çıtaların beslenmek için etraftaki hareketi kolladığı, fillerin hayatta kalabilmek için sürüler halinde dolaştığı, kilometrelerce uzanan göç kuyruklarının toz bulutlarını kaldırdığı, anne gorillerin bebeklerini evlerinde sakladığı bu gizemli coğrafya tanıklık etmek istemez misiniz?

BÜYÜK GÖÇ SAFARİSİ – KENYA

Her yıl Temmuz ve Ekim ayları arasında iki milyonun üzerinde hayvan daha iyi şartlarda hayatta kalabilmek için Kenya’nın kuraklaşmakta olan Masai Mara Milli Park’ından Tanzanya’da bulunan Serengeti Milli Park’ına göç ediyor. Yaban hayatının dünya kupası olarak değerlendirilen bu hareketlilik o denli tarifi zor bir görsel şölene neden oluyor ki, bu olay artık Dünyanın Yeni 7 Harikası arasında yer alıyor. Aylar süren göç esnasında devam eden yaban hayatı rutininin her anı görülmeye değer. Masai Mara Gölü’nden geçmek zorunda olan sürüden günlük besinini alabilmek için pusuya yatan timsahlar biraz içinizi burksa da aslında hayat kurallarının bambaşka olduğunu görmek size farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.



GORİL SAFARİSİ – RUANDA

Tavır ve davranışlarıyla insanoğluna en çok benzeyen hayvan türü olan goriller tarafından kurulmuş son Gümüş Sırtlı Goril ailesi, Ruanda’da nesli tükenmeden tanışmak isteyenleri bekliyor. Goril ailesi denilince hemen akla hayvanat bahçeleri gelse de Ruanda’da yaşayan Gümüş Sırtlı Goril ailesi gerçek bir kabile gibi doğal yaşam alanında yaşamını sürdürüyor. Sayısı her geçen yıl azalan ve şuan tüm dünyada sadece 880 adet kalan Gümüş Sırtlı Goriller’le tanışmak için Virunga Dağları’nın eteklerindeki Amazon Ormanları’nda 2 saat süren bir safariye katışmak gerekiyor. Bölgeye hakim bir rehber ve gorilleri korumakla görevli silahlı korumaların sizlere eşlik ettiği bu safaride hem yaban hayatının gizemine dokunma şansı yakalayacak hem de Afrika Kıtası’nın ilginç dünyasında önemli bir tur atmış olacaksınız.



BALON SAFARİSİ – SERENGETİ

Dünyanın en ünlü doğal yaşam alanlarından biri olan Tanzanya’daki Serengeti Ulusal Parkı, vahşi hayvan türleri için en korunaklı, o canlı türlerini gözlemlemek isteyen gezginler içinse en verimli coğrafya olma özelliği taşıyor. Serengeti doğal Yaşam Parkı’nın el değmemiş doğasını ve burada yaşamını sürdüren canlı türlerini izlemenin çok fazla yolu olsa da içlerinden biri tam anlamıyla 1 taşla iki kuş vurmaya imkan sağlıyor. Balonlar sayesinde yüzlerce metre yükseklikten Serengeti Ulusal Parkı’nı gezebilir, yine balonlar sayesinde normal koşullarda mümkün olmayacak düzeyde vahşi hayvan türlerine yaklaşabilirisiniz. Serenengeti Ulusal Parkı’nda katılacağınız balon safarisi ile aynı zamanda Afrika’ya tepeden bakabilmek anlamına geldiğini unutmayın.







Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder