2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DÜNYAYA BAMBAŞKA BİR PENCEREDEN BAKMAYA HAZIR MISIN?





Çıkılan her yolculuk bir çeşit maceradır aslında. Edinilen büyük küçük deneyimler hep yolda olmanın alametidir. Tatilleri heyecan dolu keşiflere dönüştürmek ise maceraya bile bile evet demek anlamına gelir. Maceralarla dolu bir tatil geçirmeyi aklınızdan bile geçiriyorsanız süreç zaten sizin için başlamış demektir. O halde gelin her adımı macera dolu rotalara birlikte göz atalım;

UYGARLIĞIN İZİNDE – PERU

Başka bir ülkeye seyahat etmenin en güzel tarafı bambaşka bir kültürle haşır neşir olup, hayatın başka coğrafyalarda ne denli farklı anlamlar kazanabildiğini görmektir. Eğer rotanızı Peru’ya çevirdiyseniz hedefte sadece başka bir kültür değil, modern insanın ilk yaşam ipuçları vardır. İnka Uygarlığına ait olduğu düşünülen kayıp şehir Machu Picchu da bu ülkededir, Henüz dünyanın geri kalanıyla tanışmamış kabilelerin yaşadığı Peru Amazon Havzası da. Peru’nun gizemli topraklarında maceraya koyulmayı seçtiyseniz eğer aynı gün edineceğiniz deneyimler arasında binlerce yıllık farklar olabilir. İnsanlık tarihine yakından bakmaya hazır mısınız?



ZAMANIN DURDUĞU ÜLKE MYANMAR

Hiç televizyonun başında hayranlıkla izlediğiniz Asya belgesellerinin içine girmek istediğiniz oldu mu? Fiziksel olarak pek de mümkün görünmeyen bu durum, tatil için Güney Asya’da bulunan Myanmar’ı seçtiğinizde gerçeklik kazanabilir. Eskiden Burma adıyla bilinen ülke yüzen bahçeleri, görkemli Budist tapınakları, tatlı İnle Gölü ve misafirperver sözcüğüne yeniden anlam kazandıran sevimli haklıya bir rüyanın gerçeğe dönüşmüş hali. Çoğu gezgin tarafından “zamanın durduğu ülke” olarak tanımlanan Myanmar’da yaşayacaklarınız hayatınız boyunca unutamayacaklarınız arasında yerini almaya hazır.



GÜMÜŞ SIRTLI GORİLLERİN İZİNDE RUANDA

Muhteşem doğasıyla macera tutkunu her gezginin hayallerini süsleyen Ruanda, aynı zamanda sıra dışı birçok deneyiminde kapılarını aralıyor. Nesli tükenmekte olan Gümüş Sırtlı Goril ailesinin yaşamına tanık olmak da Ruanda’nın misafirlerine sunduğu deneyimlerden biri. Tüm dünyada sadece 880 bireyin kaldığı Gümüş Sırtlı Goril ailesine ulaşmak için Virunga Dağları’nın eteklerindeki yağmur ormanlarında 2 saatlik bir yürüyüş yapmak gerekiyor. Yürüyüşün sonunda 7-8 kişilik aileler şeklinde yaşayan Gümüş Sırtlı Goriller çok yakından görülebiliyor. İnsanlara olan benzerliğiyle dikkat çeken Gümüş Sırtlı Gorillerin yaşam biçimleri, evleri ve mezarları doğayla olan bağlarınızı hayli güçlendirecektir.



KUZEY IŞIKLARIYLA LAPONYA

Çoğu mistik düşüncenin özünde doğanın olduğunu bilen bilir. Hatta bu düşüncelere göre kusursuz güzellik sadece doğanın özünde bulunabilir. Bu inanış için bir kanıt mıdır bilinmez ama Laponya’nın muhteşem doğası ve onun göz kamaştıran oyunları kelimenin tam anlamıyla kusursuz bir güzelliği temsil ediyor. Gökyüzünde dans eden doğal ışıklar, onunla bütünleşmiş bembeyaz bir yeryüzü ve kelimelerle ifade edilmesi güç onlarca güzellik. Hepsi Noel Baba’nın vatanı Laponya’da keşfedilmeyi bekliyor.



TRANS-SİBİRYA EKSPRESİ İLE RUSYA, MOĞOLİSTAN, ÇİN

Moskova’da başlayıp Pekin’de bitirdiğiniz bir tatil hayal edin. Şimdi bir de bu tatili lüks bir trenle gerçekleştirdiğinizi düşünün. Trans-Sibirya Ekspresi ile yolda göreceğiniz güzelliklerin, keşfedeceğiniz şehirlerin, dokunacağınız kültürlerin haddi hesabı yok. Katılımcılarına gerçek bir yolculuk deneyimi vaat eden bu turda başladığınız nokta ile bitirdiğiniz yer arasında iklim dahi faklılaşmış olacak. Ne dersiniz? Sizce de gerçek bir yolculuk değil mi?







Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder