2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Balayınızda bir Orta Avrupa turuna çıkmaya ne dersiniz?

Balayınızda bir Orta Avrupa turuna çıkmaya ne dersiniz? Sanılanın aksine, “romantizm” ile özdeşleşen Avrupa ülkeleri Fransa ve İtalya’dan ibaret değil, Orta Avrupa’da yer alan ülkeler de yeni evli çiftler için unutulmaz hatıralar oluşturabiliyor. Bunun nedeni, bölgenin coğrafi özelliklerinden kaynaklanıyor. Orta Avrupa oldukça geniş bir bölge ve Alp Dağları’ndan başlayıp Atlas Okyanusu’na dek uzanıyor. İçerisine, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, İsviçre ve Slovakya gibi ülkeler giriyor. Değişken coğrafi yapısı; karla kaplı dağların muhteşem manzarası ile yemyeşil çayırların büyüleyici güzelliğini bir arada sunabiliyor.
Bölgede yer alan ülkelerin her biri Avrupa’nın kültür ve sanat merkezleri olduğu için, Orta Avrupa’nın sunduğu tek şey etkileyici doğa manzaralarından ibaret değil. İki yüz yıllık bir opera binasında Wagner’in eserlerini dinleyip, 17. yüzyıldan kalma bir tiyatroda Shakespeare’in ölümsüz oyunlarını izleyebilirsiniz. Café Tur güvencesiyle sunulan Orta Avrupa turları, en zengin tatil rotalarından bazılarına sahip ve bu nedenle yoğun ilgi görüyor.
Balayınızda da alışılmışın dışına çıkıp çok farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Orta Avrupa turu en uygun seçeneklerden biri oluyor. Peki, bu turlar hangi ülkeleri kapsıyor? Daha da önemlisi, hangilerini tercih etmelisiniz? Sizin için hazırladığımız, öneri niteliğindeki kısa rehbere birlikte göz atalım.

Orta Avrupa Turu Seçenekleri

İsviçre Turu: Orta Avrupa turu destinasyonları arasında en ilgi çekici olanlarından biri, İsviçre turu. 1815 yılından bu yana tarafsız bir ülke olan İsviçre, yaklaşık iki yüz yıldan bu yana hiçbir savaşa girmediğinden doğasını ve tarihini mükemmel bir şekilde korumayı başarmış bulunuyor. Dünyanın en zengin ülkesi olan İsviçre, yaşam kalitesi standartları bakımından da zirvede yer alıyor. Zürih ve Cenevre, ülkenin en kalabalık iki şehri ve yine kendi kantonlarının başkenti sayılıyor. Bu nedenle her iki şehir de, İsviçre turu programlarında yer alıyor. Alp Dağları’nın eteklerine kurulan bu şehirler, size öncelikle eşsiz bir manzara sunuyor. Kış sporları ile ilgileniyorsanız şanslısınız, zira İsviçre bu işin merkezi sayılıyor! İsviçre turu içinde keşfedeceğiniz tek şey eşsiz doğa manzaraları değil; CERN yüksek enerji fiziği laboratuvarından UN ve WHO genel merkezlerine kadar pek çok global kuruluşun merkezi, yine İsviçre’de bulunuyor. Hazır buraya gelmişken, eşinize el yapımı bir kol saati almayı da unutmayın. İsviçre saatlerinin kalitesi, dünya çapında biliniyor.
Macaristan Turu: Avrupa’nın en yaşanılası 3 şehrinden birinin Budapeşte olduğunu biliyor muydunuz? Macaristan, tüm Avrupa Birliği’ndeki en etkileyici geçmişe sahip ülkelerden biri, üstelik 150 yıl kadar Osmanlı İmparatorluğu egemenliğinde kaldığından, kültürü bizimki ile benzerlik gösteriyor. Macaristan turu kapsamında ziyaret edebileceğiniz Budapeşte, bu nedenle romantik bir balayı tatili yaşamak isteyen çiftlere hitap ediyor.
Orta Avrupa turu seçenekleri arasında en ilgi çekici rotalardan bazılarını içeren Macaristan, keşfedecek çok şey sunuyor. İster Castle Hill’de üç yüz yıllık bir geçmişe şahitlik edin, isterseniz de Chain Bridge köprüsüne aşkınızın simgesi olan bir kilit takın. Budapeşte’den evliliğiniz boyunca sizinle kalacak hatıralarla döneceğinizi garanti ediyoruz.

Uygun Fiyatlı Orta Avrupa Turu Fırsatları

Orta Avrupa turları size keşfedecek onlarca şehir ve içinde kaybolabileceğiniz yüzlerce sokak sunuyor. Viyana turu, Prag turu, Varşova turu ve Bratislava turu gibi sayısız seçenek, Orta Avrupa turu kataloğumuzda yer alıyor. Balayınızı hangi Orta Avrupa ülkesinde geçirmek isterseniz isteyin, Perisos Turizm en uygun fiyatları ve en avantajlı teklifleri sunuyor. Amacımız size sadece bir tatil paketi satmak değil, bir ömür boyu birlikte saklayacağınız hatıralar oluşturmak. Gelin, evliliğinizin en güzel dönemini daha da unutulmaz kılalım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder