2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DOĞAL YAŞAMA DOĞAL DOKUNUŞ




En keyifli yaşam aktivitelerinden biri olan seyahat etmeyi sadece kendiniz için değil tüm dünya için daha faydalı bir hale getirebileceğinizi hiç düşünmüş müydünüz? Evet, bunun bazı yolları var. Sizleri yeni yerler, yeni insanlar, yeni kültürler keşfederken aynı zamanda sorumlu bir birey olmanızı sağlayacak doğal yaşam parklarıyla tanıştırmak istiyoruz. İşte 3 rota;

TAYLAND – FİL KAMPLARI

Uzakdoğu’nun en turistik ülkelerinden biri olan Tayland’da uzun bir tatil yapıp, günleri doğanın kalbinde geçirmeyi kim istemez ki. Tatilinizi Tayland’da yapıyorsanız seyahatiniz boyunca bir fil kampı ile karşılaşmamanız çok zor. İlk bakışta fillerin insanlar tarafından kontrol ediliyor olması canınızı biraz sıksa da aslında işin bir diğer yüzünü gördüğünüzde duygularınız tamamen değişecektir. Kaçak et kesiminin hayli yaygın olduğu Tayland’da bu alanda en çok zarar gören hayvan türü filler. Bölgede bulunan fil kampları ise ziyaretçi yoğunluğuna göre doğadaki filleri daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilecekleri doğal kamp alanlarına alıyorlar. Dolayısıyla sizde Tayland’ın herhangi bir fil kampında sevimli fillerle banyo yapma keyfine ortak olduğunuzda, bu fillerin daha uzun yaşayabilmesine katkı sunmuş oluyorsunuz.

ZAMBIA – SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

Zambia’nın en büyük doğal yaşam parkı Lower Zambezi, dünyanın ilk ve tek karbon-nötr ulusal yaşam parkı seçildi. Parkı çevreleyen safari kamplarının öncülüğünde geliştirilen sürdürülebilir turizm politikaları sayesinde geleneksel jeneratörlerden kaynaklanan emisyonlar azaltılmış, bu jeneratörler güneş enerjisi ile çalışır hale getirilerek karbon ayak izi miktarı azaltılmış ve küçük önlemler alınarak sera gazı miktarı ciddi düzeyde azaltılmış. Büyük işletmelerin öncülüğünde ve küçük işletmelerin sorumluluğunda hayata geçirilen bu politikaların tabi ki bir maliyeti var. Bu maliyetlerin karşılanabildiği tek kaynak ise turizm gelirleri. Ne dersiniz? Zambia’yı keşfetmek için iyi bir neden değil mi?

KENYA – KAMP OTELLER

Kenya’nın Masai Mara bölgesinde çadırdan yapılan lüks kamp oteller öylesine yaygınlaşmış ki, bölgede ki turistik tesisler tarafından tüketilen kaynakların miktarı fark edilir ölçüde düşmüş. Bölgedeki doğal hayatı daha yakından gözlemleyebilmek için ideal bir yöntem olması nedeniyle yoğun ilgi gören kamp otellerinin sayısı arttıkça bölgedeki enerji tüketimindeki düşüş oranının da artacağı düşünülüyor. Siz de doğal hayatı, doğal mekanlarda keşfetmek isterseniz tatilinizi hem daha keyifli hem de dünya için daha faydalı bir hale getirebilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder