2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

MUHTEŞEM BALAYI İÇİN HAZIR MISINIZ?





Muhtemelen hayatınızın en önemli ikinci yarısına başlamak üzeresiniz. ‘Evet sözcüğü hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Artık sizin için her şey “evet”ten önce ve “evet” ten sonra olmak üzere ikiye ayrılacak. Peki, bu önemli mi önemli sürecin ilk virajını rüya bir balayı tatili ile taçlandırmak istemez misiniz? Mayıs ve Haziran aylarında yeni hayata “evet” diyecekler için en ideal balayı rotalarını sıraladık. İşte muhteşem 5’li;

MALDİVLER

Aslında daha açık bir ifade biçimi yok; hem hayatınızın en mutlu günleri, hem de Maldivler’desiniz. Kimileri deniz manzaralı bir otel hayal ederken siz okyanusu bahçenize alıyorsunuz. Üstelik her şey sadece size özel. Sadece sizin kullanabileceğiniz bir havuz, havuzdan doğrudan okyanusun berrak sularına geçme şansı; gün doğumunu ve gün batımını isterseniz okyanus üzerindeki hamaktan, isterseniz de yatağınızdan izleme fırsatı. Tüm bunlar Maldivler’de geçireceğiniz balayının size vaat ettiklerinden sadece bir kaçı.



SANTORİNİ

Yeni bir hayata merhaba dediniz. Öyle mutlusunuz ki, gökkuşağının tüm renklerini kucaklamak istiyorsunuz. Tabi ki, mümkün. Komşumuz Yunanistan’ın en güzel adalarından biri olan Santorini’de gökkuşağının tüm tonları mevcut. Yanık turuncuyu, kan kırmızısını, kraliyet morunu, tereyağı sarısını ve elektrik yeşilini adada attığınız her adımda deneyimleyebilirsiniz. Muhteşem denizi, nefes kesen manzaraları ve olağanüstü şaraplarıyla Santorini özellikle balayında duygularınızı kışkırtacaktır.



TAYLAND

Maceraperest çiftler, gözü uzak coğrafyalarda olanlar, değişimi ve farklılığı gözeneklerinde hissetmek isteyenler, Tayland tüm beklentilerinizin üzerine bir de tropik atmosferini ekleyecek. Dünyanın en ilginç coğrafyalarından biri olan bu ülkede isterseniz yüzen kayıklarda alışveriş yapıp tropik meyveleri tadabilir isterseniz de Hollywood filmlerine set olmuş kumsallarda yaz güneşinin keyfini sürebilirsiniz. Unutmayın; Phuket, Similan, Ko Samui ve Khao Lak Tayland’ın en ünlü doğal akvaryumları..



KANARYA ADALARI

Balayında tatil yorgunluğuna bile karşıyım diyenler için dünyanın en popüler gemi rotalarından biri olan Kanarya Adaları biçilmiş kaftan. Hem dünyanın en gözde plajlarında denizin, kumun ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak, hem her güne bambaşka bir kumsalda merhaba demek hem de tüm bunları yaparken geceleri mışıl mışıl uyumak. Tüm bunlara bir arada sahip olmak için yapılması gereken tek şey Kanarya Adaları’na yelken açan bir cruiseda yerinizi ayırtmak. Üstelik Cruiseların balayı paketleri pek bir romantik.



VENEDİK

Sıradan bir yurtdışı tatilinde dahi romantizmden ödün vermek istemeyenlerin en gözde şehirlerinden biri hiç şüphe yok ki Venedik’tir. İçinde el ele kaybolmanızı bekleyen dar sokaklar, size özel serenatlarıyla duygularınızı kışkırtmak için hazır bekleyen gondolcular, aşkınızı sanatla harmanlayabileceğiniz göz kamaştırıcı galeriler ve saymakla bitmeyecek onlarca ayrıntı. Romantizmin bitmeyecek şarkısı Venedik, verebileceğiniz en doğru kararlardan biri.





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder