2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bayramda Nereye Gidilir Sorusuna Müthiş Öneriler



Ramazanın sonuna geldiğimiz şu günlerde bayramda nereye gidilir soruları da beraberinde başlamış demektir. Bayram tatilini fırsat bilip bir yerlere kaçamak yapma planlarınız var ancak nereye gideceğinize dair henüz bir planınız yoksa bayram için müthiş tatil önerileri size yardımcı olacaktır. İster eşiniz ve çocuğunuzla, ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla gideceğiniz listemizi incelemeden tatil planları için acele etmeyin.

Cunda Adası

Bayramda nereye gidilir sorusuna Ege tutkunları için sakız kokulu Cunda Adası mükemmel bir tatil önerisi olacaktır. Sahilinin güzelliği bir yana tarih ve taş evleriyle süslü rota Cunda Adası her zaman popüler olmayı hak ediyor bence. Cunda Adasına düzenlenen Ayvalık Assos Bozcaada Turlarından çok geç olmadan yerinizi ayırtın. Göreceğiniz sayısız güzelliklerin ardından deniz keyfi de yapacağınız bu turlarda balık kokulu akşamlar sizi karşılayacak.



Amasra

Batı Karadeniz’in incisi Amasra bayramda nereye gidilir listesinin can alıcı rotası. Buraya düzenlenen Batı Karadeniz Turlarıyla Safranbolu başta olup tarihi camiler, Saat Kulesi, Bartın, Boztepe, Amasra ve göreceğiniz diğer güzellikler bu turda sizi bekliyor. Karadeniz’in her ton yeşili, masmavi denizleriyle eşsiz plajlar bu turda. Doğa ve tarihin mükemmel uyumuna aşık olacaksınız.



Kaş

Caretta caretta’ların yumurtalarını bıraktığı Akdeniz’in büyüleyici durağı Kaş yaz aylarının olduğu gibi bayramda da Ege Akdeniz Turları uğrak yerler arasında. Kaş’ın o güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez, işte bu yüzden bizzat kendiniz keşfetmelisiniz. Burada verimli bir tatil geçirmek istiyorsanız Kaş’ta görmeden dönme yazısını inceleyip yapılması gereken ne varsa eksiksizce yapmanızı öneririm. Sofraları şenlendiren taze deniz ürünlerinin ve de mavi yengecinin tadına bakmadan buradaki tatili sonlandırmayın.



İğneada

Bayramda nereye gidilir sorusuna yakın bir yerlerden öneri isterseniz İğneada’ya gitmenizi öneririm. Trakya’nın incisi sayılan bu durakta doğayla baş başa geçireceğiniz bir tatil deneyimi tadacaksınız. İğneada’da bağımsız bir bayram tatili geçirmek isterseniz Kırklareli Otellerinde konaklayıp upuzun sahilinden yararlanabilir, çevresindeki göreceğiniz diğer saklı güzelliklerden yararlanabilirsiniz.



Erdek

Samimi insanlarla bir aile ortamı bulacağınız Erdek bayramda nereye gidilir sorusunun keyif verici rotalarından. Bayramda İstanbul’dan uzaklaşmadan huzurla bir tatil geçirmek istiyorsanız Erdek Otellerinden rezervasyon yaptırıp merak uyandıran Erdek gezinize yol sorunu olmadan hızlıca bir giriş yapabilirsiniz. Hem ekonomik hem de doğayla baş başa mükemmel bir ramazan bayramı tatili Erdek’te sizi bekliyor.



Fethiye

Türkiye’de en çok aktivite Fethiye’de ise bayramda nereye gidilir sorusuna da deniz, güneş, kum tatillerinin en mükemmel rotası Likya en güzel cevaplardan olur sanırım. Ramazan Bayramı Likya Turlarına katılıp Ölüdeniz, Saklıkent, Kekova, Simena, İztuzu Plajı ve dahasını tek bir turda görebilirsiniz. Gündüz buraları gezip eşsiz plajlarında yüzerken geceleri de eğlencesine eğlence katan mekanlarda tatilin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.



Kıbrıs

Vize derdi olmadan, her anı eğlence dolu olan ve mükemmel masmavi sularında yüzeceğiniz her cebe uygun tatil deneyimi sunan Kıbrıs bayramda nereye gidilir sorusuna da en güzel cevaplardan. Sonradan üzülmek istemiyorsanız kendinize en uygun Kıbrıs Turlarında şimdiden yerinizi ayırtın. Akşamın en güzel saati yani gün batımını izlemenin keyfini bir de burada tadın. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzellikler sunan Kıbrıs doludizgin tatilin adresi. Tabi masaları süsleyen yemekleriyle de.



Çeşme

Yaz deyince akla gelen sıralamada ilk beşte gelir Çeşme. Çeşme bayramda nereye gidilir diye soranların hayatında bir daha unutamayacağı anlarla dolu. Denizi ayrı, gezilecek yerleri apayrı olan Çeşme’de geçireceğiniz bayram tatilinde konaklamak için Çeşme Otellerinden şimdiden yerinizi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder