2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Gemi Tatiline Çıkmak İçin En İyi 7 Neden


5 yıldızlı otel hizmetini aratmayan tam donanımlı gemilerle ülke ülke gezip farklı kültürleri tanımak, ayaklarınızı bir süreliğine karadan kesip tüm tatili uçsuz bucaksız bir denizin ortasında geçirmek ister misiniz? O halde Yunan adalarından Ege Adriyatik’e, Kuzey Avrupa’dan Norveç fiyortlarına kadar her limana ayak izlerinizi bırakacağınız bir tatil vadeden gemi turlarına çıkmanın tam vaktidir diyoruz. Üstelik bu turlara katılmak için fazlasıyla sebebimiz var. Biz aralarından birkaçını sıralayalım, siz de gemi turlarına katılmak için plan yapmaya şimdiden başlayın.



1) Yorgunluğu unutun.
Bir gemi tatilinin en güzel yanı, o kadar ülke gezip hiç yorulmamaktır. Özellikle yurt dışı tatillerinde gidilen ülkelerin pek çok şehrini gezmeye çalışmak yorucu ve yıpratıcı olabiliyor. Üstelik bir de ulaşım ücretleri eklenince bütçeyi de zorlayabiliyor. Gemi tatilinde ise hiçbir şeyi düşünmenize gerek yok. Havuz, bar, restoran, jakuzi ve daha pek çok şey birkaç adım ötenizde olacak. Siz sadece tatili en iyi şekilde değerlendirmenin tadını çıkarın.




2) Gemide eğlenmeniz için alternatif çok.
Turlar uzun bir rotadan oluştuğundan dolayı gemide eğlenceli vakitler geçirmeniz için her detay düşünülüyor. Yolculuk sırasında zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile. Siz spa yaptırırken, havuzda yüzmenin keyfini çıkarırken, sinemada film izlerken veya barda durmadan dans ederken gemi çoktan gideceğiniz ülkeye yaklaşmıştır bile. Kısaca gemi turları beş yıldızlı bir oteli aratmıyor.




3) Konforlu bir oda ve yine her şey sizin için tasarlanmış.

Gemi yolculuğu sırasında mevcut olan odalar, sahip olduğu konforlarıyla kendi odanızı size aratmayacak türden. Üstelik uyuduğunuz sırada bir gemide yolculuk yaptığınızı bir an olsun hissettirmiyor.

4) Free Shoplarda sınırsız alışveriş yapma fırsatı.

Evet, bu sadece gemi turlarına özel bir durum değil. Yurtdışı turlarına çıkıp, gittiğiniz her ülkenin free shoplarından alışveriş yapabilirsiniz fakat gemi turlarına çıktığınızda gittiğiniz ülkelerden ziyade, geminin içindeki free shoplarda rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Kısaca tatilinizi birkaç magnet alarak bitirmenize gerek yok. Çikolatalar, parfümler, içkiler, takılar ve daha neler neler… Üstelik normal free shoplara göre oldukça uygun… E daha ne olsun.



5) Her sabah başka bir ülkeye merhaba demek…

İşte bu, tatiliniz sırasında sizi en heyecanlandıracak kısım. Düşünsenize, gemide yolculuk yapıyorsunuz, üstelik farklı aktivitelerle bir an bile sıkılmıyorsunuz, bir gece odanıza geçip uyuyorsunuz ve sabah gözlerinizi açtığınızda daha önce görmediğiniz bir ülkenin en güzel şehrine merhaba diyorsunuz.


6) Bir balayı için harika bir tercih.
Hem romantik bir balayı geçirmek hem de içinizdeki kaşifi ortaya çıkarmak istiyorsanız gemi turları tam size göre. Kahvaltıyı denizin ortasında harika bir manzaraya karşı yapmak, havuza girip güneşin tadını çıkarmak, akşam yemeğini yine çok şık bir restoranda yemek… Üstüne bir de farklı ülkeleri tanıma fırsatı yakalamak…Balayı turları ile ilgili araştırma yaparken gemi turlarını mutlaka değerlendirin diyoruz.



7) Tatil dönüşü büyük bir fotoğraf albümüne sahip olmak.
Gemi turlarıyla birçok ülkeyi gezerken fotoğraf karelerine yansıtacağınız sayısız detayla karşılaşabilirsiniz. En güzel ülkelerin en güzel şehirlerini tanımaya çalışırken elinizden fotoğraf makinesi eksik olmamalı. Üstelik bir tatile çıkıp, pek çok ülkede sizin de bir fotoğrafınız mutlaka olmalı. Bir fotoğraf dediğimize bakmayın. Çekebildiğiniz kadar çekin kendiniz… Sonuçta o güzel karelerde yer alacağınız fotoğraflar hayatınızın en güzel tatilinden en somut parçalar olacak. Kısaca tatil dönüşü harika bir albüme sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder