2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Erken Rezervasyon Döneminde Gidebileceğin 6 Tatil Rotası




Erken rezervasyon fırsatıyla tatil yapmaya ne dersin? Tatil erken gelsin diye sabırsızlandığını, yaz güneşini özlediğini biliyoruz. Hayallerin için harekete geçmenin tam zamanı. O halde erken rezervasyon döneminde en popüler, en gidilesi, gittiğinde dönmek istemeyeceğin destinasyonları senin için sıralıyoruz.
1)Kuşadası



Milli parkında yüzlerce kuş türünü görebileceğin Kuşadası adını da bu özelliğinden alıyor. Mavi bayraklı kadınlar plajında denizin, güneşin, kumun tadını çıkarabilirsin. Adanın simgesi haline gelen Güvercinada Kalesi, Kuşadası’nda görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Kuşadası, misafirlerini birbirinden farklı seçenekleriyle ağırlıyor. Erken rezervasyon dönemini iyi değerlendir ve daha önce önce görmediğin yerlere gitme imkanı bul.
2)Marmaris



İklimiyle yılın en uzun denize girilme imkanını sunan destinasyonumuz Marmaris. 6-7 ay boyunca denize girme imkanı bulabileceğin Marmaris’te, birbirinden güzel plajları aklını başından alacağa benziyor. İztuzu Plajı, Kleopatra Plajı ve Sedir Adası keyifli zaman geçireceğin üstelik bir de erken rezervasyon fırsatından yararlandığında keyfine keyif katacak.
3)Fethiye



Adrenalin denilince akla gelen tatil cenneti Fethiye. Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Ölüdeniz, Telmessos Antik Kenti ve daha fazlası Fethiye’de gezilecek yerleri oluşturmaktadır. Sende saymakla bitmeyen bu eşsiz yerleri erken rezervasyon fırsatıyla keşfedebilirsin.
4)Çeşme



Ege’nin incisi İzmir, İzmir’in göz bebeği Çeşme’de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için en doğru zaman. Çeşme’de Alaçatı başta olmak üzere Çeşme Kalesi, Ayayorgi, Şifne Kaplıcaları ve Pırlanta Plajı birbirinden farklı gezilecek yerleri oluşturmaktadır. Ege mutfağının eşsiz lezzetleriyle tatilin tadını ikiye katlayabilirsin.
5)Ayvalık



Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan tatil beldesi Ayvalık, yılın her döneminde yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaktadır. Ayvalık’ın, Yunanistan’ın Midilli Adası’yla karşılık olması Yunan misafirlerinin ilgi odağını oluşturmaktadır. Şeytan Sofrası, Cunda Adası ve Sarımsaklı Plajı Ayvalık’ta gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Ayvalık tostunu yerinde yemek istersen erken rezervasyon dönemi fırsatlarından yararlanmanın tam zamanı.
6)Assos



Çanakkale’nin antik kenti Assos, tatilini tarihin izini sürerek geçirmek istersen aklına gelebilecek ilk adreslerden olabilir. Assos Antik Kenti, Athena Tapınağı, Nekropol ve Behramkale Köprüsü tarihe tanıklık edip, tatiline kültürel dokunuşlarda bulunabilirsin. Yılın yoğun kalabalığını geride bırakıp sessiz sakin bu tatil beldesine gitmek istersen erken rezervasyon döneminin fırsatlarından yararlanmayı unutma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder