2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Phuket Adası’nı Erken Rezervasyon Avantajlarıyla Keşfedin





Tayland’ın en büyük adası olan Phuket, aynı zamanda en ihtişamlı ve en ünlü tropik adalardan biri olma unvanını taşıyor. Turkuaz rengi deniz, beyaz kumlu plajlar, lezzetli yemekler ve ne zaman isterseniz scuba dalışı yapma şansı. Phuket adası, bunların hepsini ve çok daha fazlasını içeriyor. Hem dinlenmek ve hem de bir macera yaşamak için uygun bir seçim olan Phuket, her yıl yüzbinlerce turisti ağırlıyor. Hava her mevsim sıcak ve güneşli, ilginç bir şekilde bölgede yağmur bile yılda sadece birkaç kez yağıyor. Diğer bir deyişle, hangi mevsim ziyaret ederseniz edin Phuket hiç değişmeyen bir halde sizi bekliyor.

Peki, Phuket adasında neler yapmalı? Phuket adası turları neleri kapsıyor? Muhakkak görmemiz, ziyaret etmeden geri dönmememiz gereken yerler hangileri? Phuket adası turları ile ilgili hazırladığımız bu kısa rehber, tüm bu sorularınızı cevaplıyor ve erken rezervasyon yaptırarak elde edeceğiniz avantajlara da değiniyor. Hazırsanız başlayalım, tropik bir ada bizleri bekliyor!
Phuket Adası’nda Görülecek Yerler

Phuket adası turları deyince akla ilk gelen şeylerden biri de elbette plajlar. Phuket, dünyadaki en güzel plajlardan bazılarına ev sahipliği yapıyor. Bu konuda onlarca seçeneğiniz olsa da, bizim tavsiyemiz adanın en uzun plajı olan Patong. Patong plajı, kalabalık olmasına rağmen sakin ve oldukça da sessiz bir yer, keyifle güneşlenip denize girebilirsiniz. Merkezi bir yerde olduğu için, çevresinde çok sayıda kafe, restoran, mağaza ve butik de bulunuyor, diğer bir deyişle alışverişinizi de bu bölgede yapabilirsiniz.

Phuket adası turları içinde görmeniz gereken diğer bir bölge ise, Şehir Merkezi. Phuket şehir merkezi tablo güzelliğinde bir yer; rengârenk ve Portekiz mimari stiline uygun binaları muhteşem bir görüntü oluşturuyor. Klasik Tay kültürünün etkilerinin de görülebildiği şehir merkezi, doğal olarak adanın kalbinin attığı yer ve sayısız otel, mağaza ve masaj salonu içeriyor. Güneşlenip denize girmediğiniz zamanın tamamını burada geçireceğinizi garanti ederiz!

Phuket adası turları içinde, doğal parklar ve vahşi canlıları yakından görme fırsatı da bulunuyor. Hat Nai Yang Ulusal Parkı ile başlayın. Adanın kuzeybatı kısmında bulunan bu park, bölgenin eşsiz ekosistemine yakından bir bakış atmanızı sağlıyor. Doğru zamanda giderseniz, sahile yumurtalarını bırakan deniz kaplumbağalarını da görebilirsiniz. Deniz canlılarını görmek içinse, Phuket Akvaryumu en uygun adres. Aile boyu eğlenebileceğiniz bu devasa akvaryum, binlerce tropik balığa ev sahipliği yapıyor ve hatta onlarla beraber yüzmenize imkân tanıyor.

Yüzme demişken, Phuket adası turları içinde scuba dalışı da önemli bir yer tutuyor. Genellikle Koh Phi Phi adası çevresinde gerçekleşen scuba dalışları her deneyim seviyesi için uygun ve sualtı dünyasının güzelliklerine yakından tanık olmanızı sağlıyor. Sertifikanızı buradan alabilir, dalış keyfine istediğiniz yerde devam edebilirsiniz!
Uygun Fiyatlı Phuket Adası Turları Fırsatları

Tropik bir ada tatili için en uygun seçeneklerden biri olan Phuket adası turları, kelimenin tam anlamıyla unutulmaz bir tatil yapmanızı sağlıyor. Phuket, doğal cennetlerden biri ve her bir köşesinde nefes kesici başka bir doğa harikası bulunuyor. İster güneşlenin, ister scuba dalışı yapın isterseniz de hareketli gece hayatının içine dalın. Phuket, her tatil zevkine uygun bir seçenek muhakkak içeriyor. Bu benzersiz güzellikteki adada unutulmaz bir tatil yapmanız için en uygun fırsatları ise, her zaman olduğu gibi Perisos Turizm sunuyor. Erken rezervasyon yaptırır ve yerinizi şimdiden ayırtırsanız, elde ettiğiniz fiyat avantajları daha da artıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder