2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bitez’de Yapılacak Aktiviteler



Turizm için en önemli yerlerden biri Bodrum’da tatil yapmanın bir ayrıcalık olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Bembeyaz evleri, birbirinden güzel keşfedilesi koyları, pembe pembe açan çiçekleri ile her yıl gidilse yine de sıkılmak zordur Bodrum’da. Buranın bütün ilçeleri tatil için çok güzel ama özellikle Bitez bu ilçelerin başında bizce.

Kır çiçekleriyle süslü yolları, güneşin aralardan kendini gösterdiği yeşil ormanlık yolları, masmavi denizi, bahçe içindeki şirin mi şirin evleri ve de sıcacık insanları varsa bilin ki işte orası Bitez. Bodrum’a sadece 9 km mesafede bir ilçe burası. Bitez’de sıcaktan bunalmak zordur, onca sıcağa rağmen tatillerin en güzelini, en keyiflisini yaşamak isteyenler genelde soluğu burada alır. Buranın en güzel yanı mandalina, limon ve zeytin bahçeleri içinde bir yer oluşu. Kendinize tatil yapmak için yer arıyorsanız Bitez Otellerinin birinden şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmakla işe başlayabilirsiniz. Tatil bir yana yapılacak aktiviteleri ile de tatilcilerin göz bebeği Bitez.



Doğa yürüyüşlerine çıkın

Doğa ile baş başa huzurlu bir tatil sizi bekliyor. Sabah erken kalkın ve kendinizi doğanın kucağına bırakın. Kır çiçekleri arasında patika yollarında yürürken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Meyve ağaçlarının mis kokan dereleri arasında sağlı sollu bembeyaz evleri ve sıcacık insanlarının olduğu Bitez’deki huzuru başka bir yerde bulamayacaksınız.



Tekne turlarına katılın

Bitez’e sadece aktivitelerinden yararlanmak için günübirlik gidecekseniz buraya olduğu gibi diğer ilçelere de kolay ulaşmak için Bodrum Otellerini tercih etmelisiniz. İlçede yapılan aktivitelerden biri de tekne turları elbette. Çevrenin güzelliklerini yakından keşfetmek ve şehrin kalabalığından birkaç saatte olsa uzaklaşıp sakinlik arayanlar tercihini tekne turlarından yana kullanıyor. Yeşille mavinin bütünleştiği Bitez’i mutlaka keşfetmelisiniz.



Su sporlarını deneyin

Bitez için söylenecek çok şey var elbette. Buna ek olarak su sporları da geliyor. Tekne turlarıyla açıldığının koylarında yüzmenin keyfi bir yana, su kayağı, yelkenli ve sörf gibi aktiviteleri de buranın olmazsa olmazlarından diyebiliriz.



Rakı balık keyfi bir başka

Bitez’de akşamlar bir başka geçer. Sahilde sıralanmış restoranlar özellikle güneş batımının en güzel izlenebileceği yerleri. Enfes mezeleri, denizinden çıkan lezzetli balıkları eşliğinde sohbetin tadı da bir başka oluyor. Günün her saatinde huzurdan dolup taşmak istiyorsanız unutulmaz bir tatile merhaba deyin.

Tarih kokan Bitez

Osmanlı dönemine konu olmuş yerlerden biri burası. O dönemlerden geriye kalan pek bir eser olmasa da taş evler ve sarnıçlar Bitez’de gezilecek yerler arasında. Akşamları yapılacak en güzel aktiviteler; Bitez belediyesinin her yıl düzenlediği yaz konserleri arasında siz de olmak istiyorsanız tatil programınızı şimdiden ona göre ayarlayın.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder