2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Denizden Bakınca Dubrovnik





Dubrovnik demek, evet ortaçağ demek, surlar, eski şehir, kiliseler, katedraller, teleferik, demek ama büyük ölçüde de deniz demek. Dubrovnik’e varınca, bir tekne ile açılmadan olmaz…


Mevsimlerden yaz ise tekne turunu uzun tutmakta fayda var. Yok eğer soğuk bir mevsimde gidiyorsanız, Dubrovnik’in hemen karşısındaki Lokrum Adası’nın kıyıları, gezinti için enfes bir seçenek. Lokrum’da ayrıca görülmeye değer bir manastır, bir botanik parkı ve adanın açık denize bakan tarafında bir de çıplaklar plajı var. Gece konaklamak ise mümkün değil.


Eski limandan kalkan tekneler, ki bunların arasında Glass Boatlar, yani, alt tarafı camdan inşa edilmiş olanlar da var, bunlardan birine binerek, 10 Euro karşılığında bir saatlik bir keyif turuna çıkabilirsiniz. Küçük tekne, Lokrum adası kıyılarından dönüp, eski Dubrovnik’e açıktan bakma şansı veriyor.


Tekne Lokrum Adası açıklarından limana doğru döndüğünde sağdaki kıyılarda göreceğiniz kumluk plaj, Banje Plajı. Yaz aylarında oldukça kalabalık olmasına rağmen serinlemek için birebir ve yürüyerek 10 dakikada ulaşılabiliyor.


Tekneler 10.00-21.00 saatleri arasında çalışıyor. Biletleri limandaki bankolardan satın almak mümkün.


Sıcak bir mevsimde gittiyseniz, Üç Adalar Turu’nu tercih edebilirsiniz.


Game of Thrones filminin çekimlerinde de kullanılan Karaka isimli büyük korsan teknesi de ilginç bir deneyim olabilir.


Cavtat, Lokrum ve Lapad, tura çıkan teknelerin en çok uğradığı yerler…


Vira Dubrovnik!




Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder