2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Çocuğunuza Tatil Hediye Edin





Tam adı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan bu özel gün, tüm dünya çocuklarına Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1921 yılında armağan ediliyor ve o tarihten bu yana da, ellinin üzerinde ülkede aynı tarihte kutlanıyor. 23 Nisan aynı zamanda ulusal bir bayram, yani o gün resmi tatil kabul ediliyor. Eğer başka tatillerle birleşirse, en az üç günlük bir kaçamak yapmanıza da izin veriyor. Bu özel günü çocuğunuz ile birlikte keyifli bir tatil yaparak geçirebilirsiniz.

Özellikle yurt dışı turları, hem sizin hem de çocuklarınızın unutulmaz hatıralar edinmesini sağlıyor. Ancak tatil süresinin kısalığı nedeniyle her destinasyon bunun için uygun değil. 23 Nisan turları için vize istemeyen, coğrafi olarak yakınlarda bulunan, ancak aynı zamanda keşfedecek çok fazla şey sunan ülkeler bulmak gerekiyor.

Perisos Turizm ise sizin için bu araştırmayı keyifle yapıyor ve en uygun yerler arasından seçim yapmanıza olanak tanıyor. Hazırsanız başlayalım, vizesiz 23 Nisan turları seçeneklerimiz sizleri bekliyor.
Vizesiz 23 Nisan Turları

İlk kriterimiz gidilecek ülkenin bizden vize istememesi, aksi halde çok fazla zaman kaybediliyor. Tamamen farklı bir kültür olmaması da önemli bir artı, bu sayede yabancılık çekilmeden ve bir alışma sürecine gerek kalmadan hemen tatilin keyfini çıkarmaya başlayabiliyorsunuz.

Balkan ülkeleri, bu kriterlere en çok uyan destinasyonlar. Tarihi olarak da bağlarımızın mevcut olduğu bu ülkeler, hem keşfedecek onlarca şey ve hem de cennetten farksız doğal güzellikler sunuyor. Makedonya ve Arnavutluk, ilk akla gelen ülkeler arasında. Saraybosna, Üsküp, Belgrad gibi şehirleri kapsayan özel 23 Nisan turları, çocuklarınız ile birlikte keyfini çıkarabileceğiniz unutulmaz hatıralar vaat ediyor. Lezzetli Balkan mutfağını da unutmayalım. Ajvar, Arnavut Böreği ve Papara’nın doğduğu topraklar, yine bu yiyeceklerin en güzel örneklerini barındırıyor. Vizesiz 23 Nisan turları için Balkan ülkelerini ziyaret ederseniz hiç yabancılık çekmeyeceğinize emin olabilirsiniz. Müzikler, yemekler ve insanlar bize çok fazla benziyor.

Kültürünün ve mesafesinin bize yakın olması sebebiyle bir diğer seçenek, elbette Kıbrıs turları.

Kıbrıs, her mevsim sıcak havası ve eşsiz güzellikteki plajları ile özlediğiniz deniz-kum-güneş tatilini 23 Nisan’da dahi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor. Çok farklı kültürlere ev sahipliği yapan ada, Osmanlı ve İngiliz mimarisinin en güzel örneklerini de barındırıyor. Kültür gezisi ile tatili bir arada sunan Kıbrıs, barındırdığı sayısız “casino”ları ile gecelerinizin de dolu dolu geçmesini sağlıyor.


23 Nisan Tatilinde Nereye Gidilir?

Perisos Turizm birbirinden keyifli ve uygun fiyatlı 23 Nisan yurt dışı turları seçeneklerini beğeninize sunuyor. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz, tatilinizi en verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayacak planları sizlerle birlikte yapıyor. Bu sayede, hem istediğiniz yurt dışı tatiline çıkıyor hem de bütçenizi zorlamamış oluyorsunuz. Gelin, 23 Nisan’da sadece tatil yapmanıza değil, çocuklarınızla beraber bir ömür boyu saklayacağınız hatıraları oluşturmanıza yardımcı olalım.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder