2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Antalya’nın Balayı Rotası Sazak Koyu



Gözlerden uzak Antalya’nın izlemeye doyum olmayan yemyeşil doğasında bu yaz mükemmel bir tatil sizi bekliyor. Balayı tatili içinde çok güzel bir alternatif olan Antalya’nın eşsiz rotası Sazak koyunu bir kez görseniz bir sonraki tatilinizde yeniden görebilmek için can atacağınız bir doğal cennet burası.



Antalya’nın dik yamaçları arasında sıra sıra dizili enfes koyları olduğunu biliyor muydunuz? Daha önce hiç Antalya Otellerinde kalmadıysanız bu güzel şehrin içindeki güzelliklerinden de mahrum kalmışsınız demektir. Antalya’nın saklı güzeli Adrasan’dan tekne turlarıyla Sazak Koyuna ulaşabilirsiniz. Tepeden Sazak Koyunu izlemenin bin bir mutluluğu içinde o anlarınızı mutlaka ölümsüzleştirin derim. Doğanın bize hediye ettiği yerlerden desem yeridir Sazak koyu için. Mavi yolculuk turlarının da en güzel en vazgeçilmez adreslerinden. Adrasan’dan tekneye binin bir saat sonra kendinizi bu güzel koyun içinde bulacaksınız.

Antalya’nın durgun sularını göreceğiniz Sazak koyunda şehir kalabalığından kurtulup sakin sakin kafanızı dinleyeceğiniz ortamların başında diyebilirim. Balayı Turları içinde o yüzden burası tercih ediliyor zaten. Belki beş yıldızlı oteller yok ama gece olduğunda gökyüzündeki sayısız yıldızın altında unutulmaz tatil günleri yaşayabilirsiniz. Bol oksijeni arasında iletişimden uzak kalacağınızı şimdiden söyleyeyim. Çünkü yanınızdaki cep telefonunuz bile burada çekmeyebilir. Tabiatı bozulmasın diye Sazak koyu yoluna gitmek için iki arabanın yan yana geçmesine bile izin verilmiyor. Burası yakın zamanlarda Çevre ve Orman Bakanlığı tarafınca satın alınmış, bu kadar iyi korunmasının sebebi bu. Şimdilik böyle ama ilerde lüks oteller mi yapılır ya da başka bir şey mi bir daha aynı güzellikte kalmaya da bilir.



Sazak koyuna giderken birkaç yol ayrımı çıkacak karşınıza. Oralar bu koy gibi başka koyların ayrımı. Şimdi oraya gitmenin en güzel zamanları diyebilirim. Ne çok sıcak ne de çok soğuk. Ama güneş yine aynı güzelliği ile tam tepede olur. Baharın en güzel renkleriyle açmış çeşit çeşit çiçekler, dağ taş demeden her yerden çıkıp ahenkle dans eder Sazak koyu yamaçlarında. Allı morlu, yeşilli pembeli bütün çiçekler aslında görülmeyi bekliyor. Avlanan, ot toplayan sohbeti bol sıcacık insanların bir araya toplandığı bir çevre var burada. Uzaklardan gelen domuz ve yırtıcı kuş sesleri sizi şaşırtmasın, bu doğaya açık koyda her şeyi görebilmek mümkün.

Ve işte bütün bu saydığım güzelliklerin arasında her şeyi geride bırakacağınız unutulmaz tatil günleri Sazak koyunda sizi bekliyor. Masmavi, sakin bir deniz, yemyeşil bir doğa… Bir tatilden ne isterseniz fazlasıyla burada gizlenmiş adeta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder