2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Ege’nin Mavi Bayraklı Plajlarını Keşfedin!




Türkiye’nin coğrafi bakımdan ne kadar zengin bir ülke olduğunu her fırsatta söyleriz. Bunu en iyi kanıtlayan Ege ve Akdeniz plajları mayıs ayından ekim ayına kadar hep cıvıl cıvıl geçer. Tatil yapmanın adeta bir tutku olduğu Ege’nin mavi bayraklı plajlarını keşfedin!

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde keşfe açık yüzlerce plaj ve koy var. Kimilerini çoğumuz ziyaret etmiştir belki ama bir de hiç keşfedilmemiş yerlerimiz var ki, tescili kanıtlanmış mavi bayraklı plajlarımız bunlar. Bunlar arasından en çok talep gören, en sevilen plajları sizin için derledik. Şayet tatil planlarınızı henüz yapmadıysanız erken rezervasyon fırsatları bitmeden Ege’nin mavi bayraklı plajlarına doğru açılın.
Marmaris – Hisarönü

En beğenilen yaz rotalarımızdan Marmaris, 450 metre uzunluğu ve 12 metre genişliğindeki mavi bayraklı plajı Hisarönü ile kendine hayran bıraktırıyor. Tavşanbükü bölgesindeki bu plaja dışardan girmek ücretli. Buradaki tatil günlerinizde Hisarönü’nün berrak sularının tadını doyasıyla çıkarabilir, kanoyla koyun karşısına geçip adadaki tavşanları izleyebilirsiniz.


Bodrum – Yalıçiftliği

Yazı-kışı ayrı sevilen Bodrum, her yıl olduğu gibi 2017 yazında da dolup taşacak. Bodrum tatilcilerinin ilgisini çekecek mavi bayraklı plajımıza gelince; tertemiz suları, ışıl ışıl parlayan kumlarıyla ünlü Yalıçiftliği, Bodrum merkezine 16 kilometrelik mesafede konumlu. 200 metre uzunluğu, 60 metre genişliğiyle daha fazla tatil diyen herkes Yalıçiftliği güzellikleriyle tanışmalı.
Fethiye – Kumburnu

Ölüdeniz Tabiat Parkı’nın eşsiz güzellikleri arasında Kumburnu Plajı’nı hemen farkedeceksiniz. Ziyaretçilerine enfes bir tatil deneyimi sunan bu plaj, 2 kilometrelik uzunluğuyla görenleri kendine hayran bıraktırıyor.


Mersin – Kızkalesi

Lüks konaklama imkanları sunan Mersin’de kaçırmamanız gereken harika bir güzellik gizli. Korikos Kalesi’nin hemen yanı başında konumlu 600 metre uzunluğundaki Kızkalesi Plajı’nda deniz, güneş ve kumun tadını çıkaranlardan biri de siz olabilirsiniz. Sahile vuran dalgaları kesen dalgakıranlar sayesinde günün her sayesinde dingin olan plaj, incecik kumlarıyla ve eşi bulunmaz manzaralarıyla ünlü.


Çanakkale – Ayvacık

Ege’nin zeytinlikleri arasında keşfedilmeyi bekleyen mavi bayraklı plajlarımızdan biri de Ayvacık’tan. Çanakkale’nin harika manzarasına karşı konumlu bu rota, Behramkale’ye 8, Assos’a ise 12 kilometrelik mesafede. Hem doğa hem de tarihi bir tatil yapmayı düşünüyorsanız Ayvacık’ı keşif listenize eklemeyi unutmayın.


İzmir – Özdere – Ortamahalle Plajı

İzmir tatilcilerine unutulmaz tatilin kapılarını aralayan mavi bayraklı plajımız Ortamahalle. Gözün alabildiğince incecik bir kumu olan bu plaj, 1800 metre uzunluğu ve 20 metrelik genişliğiyle tatilcilerin ilgi odağı. Plaj boyunca uzanan kumlarında kamp kurabilir, doğa yürüyüşlerine çıkabilir, doğal güzellikleriyle ünlü Ortamahalle Plajı’nda keyif dolu bir yaz tatili geçirebilirsiniz.
Fethiye – Kalemya Koyu

Fethiye’nin çam ormanları içinde hem gözünüze hem de gönlünüze hitap edecek Kalemya Koyu, sessizliği ve dinliğiyle dikkat çekiyor. Ülkemizin en özel yerlerinden olan bu koy, Fethiye tatilcileri için eşi bulunmaz bir güzellik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder