2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yurtdışında Balayı Yapacaklara Harika Öneriler



O unutulmaz balayı tatilini düşünmeye geldiyse sıra evlilik hazırlıklarını nihayet bitirmiş ve eşinizle baş başa geçireceğiniz tatilin planlarına başlamışsınız demektir. Onca koşturmacanın ardından iple çektiğiniz balayı tatilinde nereye gitmek istediğinize bir türlü karar veremiyorsanız işinizi kolaylaştıracak o rotalara kulak verin. Yurtdışında balayı yapacaklara harika öneriler geliyor.
Dubai

Kışın evleneceklere çözüm yolu bulan benzersiz yurtdışı tatil rotamız Dubai’de sıcacık kumlar, turkuaz sular, gösterişli yapılar ve dahası sizi bekliyor olacak. Buradaki tatiliniz boyunca Dubai’nin meşhur çöl safarisine katılabilir, birbirinden lüks alışveriş merkezlerinde doya doya alışveriş yapabilirsiniz. Balayı tatilinize renk katacak bu rota için Dubai Turlarını kaçırmayın.


Maldivler

Gözünüzü açtığınızda sizi masmavi bir denizin, bembeyaz kumların karşılamasına ne dersiniz? Tam da hayalimdeki balayı tatili böyle olmalı diyorsanız o zaman sizi alıp Maldivlere götürüyoruz. Tüm yorgunluğunuzu gördüğünüz anda unutulacağınız Maldivlerin, okyanusun ortasında konumlandırılmış otellerinde yeni güne uyanmak gibisi yok.


Paris

Her köşesi romantizm kokan Paris’te aşk başkadır. Eiffel Kulesi’nde şehrin ışıl ışıl görüntüsünü izlemek bile insanı alır başka alemlere götürür. Aşkı doruklarda yaşatan Paris’e daha önce hiç gitme fırsatınız olmadıysa balayı tatilinizi Paris Turları ile unutulmaz kılabilirsiniz.


Prag

Harika bir düğünden sonra balayınızı daha da özel kılacağınız bir rota arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Gotik mimarisi ve harika yapılarıyla ünlü Prag’da, çan sesleri eşliğinde geçireceğiniz her yeni günde aşkınızı daha da taçlandırma şansınız olacak. Prag Turları sizi bekliyor.


Mauritius

Dingin bir balayı tatili eşittir Mauritius. Harika plajlarında güneşlenip Hint Okyanusu’nun berrak sularında tüm gün yüzme fikri size de iyi geliyorsa balayı tatilinizde Mauritius’u tercih edebilirsiniz. Vahşi deniz canlılarıyla yüzme şansı sunan bu adada dalışlar yapabilir, gününüzün geri kalan zamanlarında adanın can alıcı noktalarına keşfe çıkabilirsiniz. Farklı deneyimlerin adresi Mauritius Turları ile balayı tatilleri bambaşka.


Phuket

Balayı tatillerinin en özel yerlerinden biri de Phuket. Yemyeşil bir doğada harika kumsallarında güneşlenip, masmavi denizinde yüzme deneyimi yaşayacağınız Phuket, balayı tatilcilerinin olmazsa olmazları arasında. Adanın en can alıcı özelliğinden biri de muazzam manzarasına karşı izleyeceğiniz gün batımı olacak. Bütün bunları Phuket Turları ile gerçekleştirebilirsiniz.


Venedik

Dünya’nın en romantik yerlerinden biri olarak tanıdığımız Venedik sokaklarında yürürken her yaştan aşıkların el ele, göz göze aşk kaçamaklarına şahit olabilirsiniz. Gondol turlarına katılarak köprüleri ve kanallarında harika vakit geçirebilir, burada geçirdiğiniz her özel anı ölümsüzleştirebilirsiniz. İtalya’nın romantizm şehrini Venedik Turları ile keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder