2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Hafta Sonu Tatil Önerisi Yedigöller



Şehir karmaşasından uzaklarda kafa dinlemelik yerler mi arıyorsunuz? Yorgunluğunuzu keyfe dönüştürecek, iş stresini tüm gün size unutturacak bir yer… O zaman bu hafta sonu rotanızı Yedigöller’e çevirin. Özlediğiniz bahar havasını içinize çekeceğiniz bu rota İstanbullular ve yakın çevrede oturanlar için bulunmaz bir nimet. Burada çekeceğiniz her fotoğraf karesi sevdiklerinize anlatacağınız güzelliklerle dolu olacak. Haydi bir hafta sonu tatil önerisi Yedigöller’e.



Sonbaharda adeta bir renk cümbüşüne dönen Yedigöller, ilkbaharda da doğanın en harika renklerini keşfetmenize imkan sağlar. Kuş sesleri içinde adeta şiir hissini uyandıran, içinde büyüklü küçüklü yedi tane gölü barındıran bu rota, tatilcilerinin gönlünü her zaman fethetmiştir. Telefonun bile çekmediği bir ortamda ister çadırınızı kurun ister ormanların çevrelediği bungalov evlerinde konaklayın. Tercih tamamen sizin.

Meşe, köknar, çam, gürgen… Bu muhteşem doğada göreceğiniz detaylardan ufak bir kısmı bunlar. Ağaç gövdelerinden akan buz gibi sular mı dersiniz, daha önce hiçbir yerde görmediğiniz kuş çeşitleri mi? Hayal kurması bile insana ne denli huzur veriyorsa bir de canlı canlı yaşayınca kimbilir nasıl duygular kaplar içimizi. Göllerin bazılarında tahtadan yapılmış taraçalar göreceksiniz. Bunlar göllerin eşsiz manzaralarını izlemek ve yüzlerce fotoğraf karesi çekmek için tasarlanmış. Hiç fotoğraf deneyiminiz olmasa bile öylesine bir ortamdasınız ki kötü çıkma bile insanın aklına gelmiyor.



16 bin kilometrekarelik alan üzerinde kurulu Yedigöller’de doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için parkurlar mevcut. Hangi mevsimde giderseniz gidin yanınıza bir uzun kollu ve rahat bir spor ayakkabı valizinizden eksik olmasın. Malum yaz ayları da dahil ormanlık alanlar sabahın akşam saatlerinde özellikle de geceleri biraz serin olabiliyor. Tedbiri elden bırakmamak lazım diyerek valizinizi ona göre hazırlamanızı öneriyoruz.
Yedigöller’e nasıl gidilir?

İstanbul’dan Yedigöller’e ulaşmak kısa sürecektir. Bolu merkezine 40 kilometrelik mesafede kalan Yedigöller’de konaklamanızı yukarıda da belirttiğimiz gibi bongalovlarda da yapabilirsiniz. Şayet yer sıkıntısı yaşarsanız da Bolu Otellerinden rezervasyon yaptırıp kahvaltı sonrası rotanızı doğa harikası bu rotamıza çevirebilirsiniz. Yakın bölgede oturanlar içinde ulaşımın sıkıntı olmadığı Yedigöller, hafta sonu tatilcileri için büyük bir fırsat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder