2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Harika Kumsallarıyla Ünlü Yaz Tatil Önerileri



Yaz henüz gelmemiş olsa da sıcak günlerin kapımızı çalmasına sayılı günler kaldı. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde sıcak denizlerin ve kavurucu kumların hayalini kurmaya başladık bile. Hal böyle olunca yaz otelleri tükenmeden bugünden yerimizi ayırtmak kaçınılmaz oluyor. Koca bir senenin yorgunluğunu üzerimizden atmamızı sağlayacak o rotalar için hazırlıklara bugünden başlamalı diyerek, harika kumsallarıyla ünlü yaz tatil önerilerimizi sizin için sıraladık.
Ayvalık

Tertemiz havasıyla olduğu kadar zeytin ve zeytinyağıyla da ünlü Ayvalık, yaz tatil rotalarımızın ilk sırasında. Yemyeşil ormanların masmavi denizle birleşmesiyle mükemmel görüntülere davetiye çıkaran Ayvalık, Ege aşıklarının vazgeçilmezleri arasında. Ayvalık’ın gezilecek ve görülecek yerleri arasındaki Sarımsaklı Plajı’nda berrak denizin keyfini tüm gün çıkarabilir, Şeytan Sofrası’na çıkıp gün batımını izleyebilirsiniz. Ayvalık Otelleri için rezervasyonunuzu yaptırın.


Datça

Muhabbeti bol, sıcacık insanların bir araya geldiği Datça, tarihle doğal güzelliklerin kesişme noktası. Datça sokaklarında yürürken gönlünüzü fethedecek harika duraklar turunuza eşlik edecek. Tarihi yerlerinin başında gelen Knidos Antik Kenti, Datça’nın olmazsa olmazları arasında. Sizi alıp başka alemlere götürecek dar sokaklarıyla ünlü Datça’da konaklamak için Datça Otelleri sizi bekliyor.


Kaş

Tarihi geçmişiyle ünlü bu bölgede tatil yapmak bir ayrıcalık diyebiliriz. Eşsiz koylar ve antik kentler bakımından oldukça zengin Kaş’ta görmeniz gereken yerlerin başında Simena, Xanthos ve Antiphellos Antik Kentleri geliyor. Su sporlarını severler için adeta bir tutku olan rafting heyecanını yaşayacağınız Saklıkent Kanyonu Antalya’nın en görülesi yerlerinden. Deniz, güneş, kum tatili denildiğinde ilk akla gelen Patara ve Kaputaş Plajları’nı Kaş’ta görülecekler yerler listenize eklemeyi unutmayın. Kaş Otelleri her bütçeye uygun konaklama fırsatları ile 2017 yazında sizi çağırıyor.


Çeşme-Alaçatı

Yaz biraz kendini göstermeye başladığında adeta dolup taşan Alaçatı sokakları, yüzlerce fotoğraf karesine zemin hazırlıyor. Masalsı bir güzelliğe sahip bu ilçede bir tarafınızda efil efil esen rüzgar diğer tarafınızda sıcacık güneş tüm güzelliğini gösterecek. Yaz aylarında tam bir renk cümbüşüne ortak olacağınız Alaçatı ve Çeşme’de görmeniz gereken harika rotalar, sokaklar ve yapmanız gereken aktiviteler var. Ülkemizin sörf cenneti olarak bilinen Alaçatı ziyaretçilerine doyumsuz bir tatil ziyafeti sunuyor. Her anınızın dolu dolu geçeceği bu iki rotada konaklama için ister Alaçatı Otelleri ister Çeşme Otellerini tercih edebilirsiniz.


Marmaris

Yaz tatili dediğimizde Marmaris’i bu listeye eklemeden olmaz elbette. Birbirinden güzel koylara ev sahipliği yapan bu rota, dalış severlerin müdavimi olduğu yerlerden biridir. Marmaris tatilinde tur listenize Cennet Adası, Baca Mağarası, Bördübet ve Ayın Koylarını başa ekleyip, buraya ait görülecek ne kadar antik kent ve müze varsa bu listeye eklemeyi ihmal etmeyin. Yazın en gözde rotasında konaklama imkanı sunan Marmaris Otelleri her bütçeye uygun fırsatlar ile sizinle.


Alanya

Alanya Kalesi’nin muhteşem manzarasında kendinizi bulacağınız bu destinasyon, her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce turistin gözbebeği. Alanya Otellerinde konaklayarak on binlerce yıllık şifa merkezi Damlataş ve Fosforlu Mağaraları’nın büyüsüne kapılacağınız tatile hazır olun. Alanya tatilcilerinin uğramadan dönmediği Kleopatra Plajı masmavi sularıyla tatilinize eşlik edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder