2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Mayıs’ta Gidilebilecek Tatil Rotaları



Türkiye’nin tatil konusunda eşi bulunmaz bir ülke olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bahar ve yaz ayları geldiğinde dünyanın dört bir yanından turiste kapılarını aralayan ülkemiz yılın her ayı keşfedilmeyi bekleyen yerlerle süslü. Mayıs ayına girmemize sayılı gün kala tatil planlarını gerçekleştirmeye başlayan tatilciler renk cümbüşüne dönüşen o rotalar için seçim yapmaya başladı bile. Nasıl bir tatil istediğinize karar veremiyorsanız mayısta gidilebilecek tatil rotaları listemiz size yardımcı olacaktır. Merak uyandıran mayıs ayı tatil listemiz geliyor!
Ege Bölgesi

Ege aşıkları tercihini bu yılda Ege’nin muazzam beldelerinden yana kullanıyor. Gittiğiniz yerlerde bir yaz güneşini bulamayacaksınız belki ama mayıs ayı kültür turları için birbirinden çeşitli tatil imkanları sunuyor. Günübirlik geziler, tarihi keşifler, aktivite dolu günlere davetiye çıkaran Ege’de huzurun ve keyfin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Bütçenizi zorlamayacak bu bölgede Çeşme ve Foça, mayıs ayında tatil severlerle buluşuyor. Tüm sahil boyunca gezebileceğiniz Ege’de konaklama için tercihinizi İzmir Otellerinden yana kullanabilirsiniz.



Ege’nin cennet köşelerinden biri de aktiviteleriyle ünlü Marmaris. Güneşin kendini göstermeye başladığı bu beldede bir Akdeniz sıcaklığını bulamasanız da lezzetli yemeklerini, eşsiz koylarını, tarihi yapılarını mutlaka ziyaret etmeli. Belki şansınız iyi giderde mayısta bile denize girebilirsiniz. Marmaris Otellerinde kalarak içinde ne kadar görülecek yer varsa bir bir keşfe çıkabilirsiniz.


Akdeniz Bölgesi

Mayıs ayı güzelliklerle gelen bir ay ise bunu unutulmaz bir tatille taçlandırmak gerek. Tam bu noktada akla ilk gelen Akdeniz Bölgesi sakinliği seven tatilcilerine güzel alternatifler sunuyor. Şayet mayıs ayında Akdeniz’e gidecekseniz Alanya, Antalya (Kaş, Manavgat, Kemer, Side) iyi bir seçim olacaktır. Yazın adım atmanın neredeyse imkansız olduğu bu beldelerde mayıs ayı boyunca güzel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Yaz ayına kıyasla sakin olan sokaklarında gezmek, plajlarına gidip güneşinden yararlanmak ve de renkli gecelerinde eğlenmek için Antalya Otelleri ya da Alanya Otelleri önerilerimiz arasında.


Batı Karadeniz Bölgesi

Kültür ve tarihe merakınız mı var? Bahar tatilinizi Batı Karadeniz’de mi geçirmek istiyorsunuz? O halde sizi alıp bölgenin en turistik bölgelerine yani Kapadokya ve GAP’a götürüyoruz. Nevşehir’in büyüleyici bölgesi Kapadokya’da masalsı bir tarihi yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Ya da en az Kapadokya kadar güzel şehirleri içinde barındıran Gap turları eşliğinde Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman ve dahasını ziyaret edin. Bu sayede ülkemizin kültürel şehirleriyle tanışabilir ve doğal güzelliklerimizi yakından görme şansı yakalamış olursunuz. Mayıs’ta Kapadokya Turlarını kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder