2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Baharda Gidilebilecek En Turistik Bölgeler



Baharın geldiği bugünlerde canlanmaya başlayan mis gibi doğada nereye gideceğimize bir türlü karar veremeyiz. Oysaki ülkemizde bu mevsimde gidilebilecek harika yerler var. Bu yazımızda yıllık izinlerini yaza saklayanlara teselli gibi gelecek o rotaları sıraladık. İşte baharda gidilebilecek en turistik bölgeler listemiz!
Taş sokakları ve evleriyle büyüleyen Safranbolu

Bir yanda Karadeniz, bir yanda da İç Anadolu’nun tertemiz havasını bulacağınız Safranbolu, Karabük ilinin turizm bölgesidir. Kışın oldukça soğuk geçen bu bölge, yazınsa sıcak iklimi etkisi altındadır. Safranbolu’yu en keyifli gezeceğiniz mevsim bahar aylarıdır.


Baharın tüm güzellikleriyle Kaz Dağları

Tatil severlerin ziyaret etmeden dönmediği yerlerden biridir Kaz Dağları. Kış olumsuzluklarının geride kalmasıyla canlanan doğasında dereler, akarsular, şelaleler adeta bir tablo görüntüsünü alır. Bol oksijen kaynağı tertemiz havasında hayat bulacağınız Kaz Dağları, baharda gidilebilecek en turistik bölgelerimiz arasında.
Her mevsimin ayrı güzel yaşandığı Bodrum

Baharda huzur veren yerlere doğru yola çıkma planlarınız varsa her mevsime ayrı güzellik katan Bodrum tam aradığınız yer olabilir. Baharda denize girmesi biraz cesaret istese de Bodrum bahar aylarında mutlaka ziyaret edilmeli. Keyfinize keyfi katacak duraklarıyla Bodrum, hafta sonu tatilcilerine harika bir bahar önerisi.


Renkli balonların ve büyüleyici manzaraların ev sahibi Kapadokya

Yazıyla kışıyla insanın aklında harika manzaralar bırakan Kapadokya Nevşehir’in turizm ilçelerinden. Her ne kadar sert bir kışı olsa da Kapadokya’nın büyüsüne kapılmamak elde değil. Baharın en güzel renklerini karşılayacağınız bu turistik ilçe, şimdilerde yüzlerce turiste ev sahipliği yapıyor.
Tarihe geçmişinde kaybolacağınız Efes Antik Kenti


Yazdan ziyade bahar aylarında tatil yapmayı sevenlerin tercihi olan Efes Antik Kenti, ülkemizin tarihle iç içe yaşayan muazzam bölgelerinden. Yazın kavurucu sıcağına inat baharda gezilmesi en keyif veren İzmir Efes’i baharda görülecekler listenize ekleyebilirsiniz.


Baharda keşfedilmeyi bekleyen Mardin

Yazın kavurucu sıcaklarına inat baharda gezilesi en güzel olan şehirlerimizden biridir Mardin. İçinde her yaştan kişinin ilgisini çeken öyle güzel yerleri var ki, gördükten sonra sürekli bulunmak isteyeceğiniz bir yer olacağı kesin.
Gözlerden uzak sakin bir tatil için Yunan Adaları

Yaz aylarında yüzlerce turist kafilesinin akın ettiği Yunan Adaları, baharın gelmesiyle birlikte usulca kalabalıklaşmaya başlar. Aklınızdan geçen sakin bir tatilse Yunan Adalarında olmanın şimdi tam zamanı. Adaların etkileyici havasını kokladıktan sonra adeta kendinizi kaybedeceksiniz.


Baharın en güzel yaşandığı Alaçatı

Baharı Ege’nin kalbinin attığı Alaçatı’da karşılamaya ne dersiniz? Yazın dolup taşan sokaklarında yürümenin ayrı bir meziyet olduğu bu ilçe, baharda harika güzellikler sunuyor. Kuş seslerinin peşinizi bırakmayacağı Alaçatı baharda gidilebilecek en turistik bölgelerimizden.
Yazı-kışı ayrı bir güzellik katan İstanbul

Ne kadar ziyaret edilse de keşfetmenin son bulmadığı İstanbul, kışları yağışlı, yazları ise nemli bir havaya bürünür. Baharın en güzel renklerini parklarında, bahçelerinde, tarihi yerlerinde karşılayacağınız bu şehirde keşfetmeniz gereken çok şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder