2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Aşıklar İçin Sevgililer Günü Kılavuzu




Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala ne yapsam diye düşünüp klişelerin içinde kaybolma. Geçen yıllarda ne aldın sevgiline? Parfüm, peluş oyuncak, sevdiği oyun konsolu, şık bir kolye, saat ya da sadece çiçek mi? Biz de öyle tahmin etmiştik. O zaman bu yıl sevgilinin aklını başından alacak bir Sevgililer Günü planı yapmanın tam zamanı.

Sevgini Hissettir



Yıllardır süre gelen bu özel günde sevgini daha fazla hissettirmenin ki her yer kırmızı kalpler, balonlarla süslüyken çok önemli olduğunu biliyoruz. Her ne kadar bu güne karşı olanlar olsada tüm dünyada aşkla kutlanan bu günde sen de sevgiline bir söz, bir yazı hatta kocaman bir sarılma ile sevgini hissettirebilirsin.

Bir Bilet ile Keşfe Çıkın



Bu yıl Sevgililer Günü hafta içine geliyor, “ben ne yapacağım şimdi” diye üzülme. 14 Şubat günü sevgiline en çok görmek istediği şehre gideceğiniz bir uçak bileti hediye edebilirsin. Hem müsait olduğunuz tarihte dilediğiniz gibi keşfe çıkar hem de keyfinizi sadece bir günle sınırlı tutmuş olmazsın. Aşkla dünyayı keşfetmek birlikte yapabileceğiniz en eğlenceli yolculuk olacaktır. Hem sevgilinin nereye gitmek istediğini bilmek sana birçok artı puan kazandıracaktır.

Bakımı Kim Sevmez



Madem Sevgililer Günü hafta içine denk geliyor. O zaman sende sevgilini şehrindeki en güzel spa otellerinden birine, yenilenmeye götürebilirsin. Bu soğuk havaların yıpratıcı etkisini aroma terapi yağlarıyla, mum ışığında, dinlendirici müziğin eşliğinde üzerinden atabilirsin. İlişkine, ruhuna, bedenine canlılık ve yenilik katmak istersen şık bir spa otelinde sevgilinle keyifli bir gün yaşayabilirsin.

Tatile Gidin



Biraz uzaklaşmaya ihtiyacın varsa, günlük stresin ilişkinizi olumsuz etkilemesinden çekiniyorsan, fırsat bu fırsat! Sevgilinin de gitmek istediği bir yer seçip, bu güzel günü yeni yerleri deneyimleyerek geçirebilirsin. Abant, Sapanca, Ağva, Uludağ ve daha birçok seçeneğin bulunduğunu hatırlatmak isteriz. Sevgililer Günü’ne özel şık akşam yemekleri, etkinlikler ve daha fazlasını birbirinden keyifli tatil rotalarımızda bulabilirsin. Sevgilinin aklını başından almaya hazır ol!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder