2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Side Tatil, Seyahat ve Gezi Rehberi


Side Erken Rezervasyon



Perisos Turizm Side erken rezervasyon otelleri 2018 fiyatları tatil yapmak isteyenler için %50'ye varan indirim fırsatları ve peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor. En uygun Side erken rezervasyon 2018 otelleri arasından size en uygun oteli seçerek erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Side Tatil, Seyahat ve Gezi Rehberi



Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı tatil bölgesi Side. M.Ö 7.yy'da kurulan bölge, aynı zamanda Anadolu'nun da en eski yerleşim alanlarından birini oluşturuyor. Tarihi ve doğal güzellikleri bir arada sunan Side, hem yerli hem de yabancı turistlerce oldukça ilgi görüyor.

O zaman Side'yi keşfetme turuna hemen başlıyoruz. Yunanlılar, Lidyalılar, Persler, Suriye Krallığı gibi sayısız medeniyete ev sahipliği yapan Side Antik Kenti, Apollon'a ithaf edilen M.S 150 yılında Romalılar tarafından inşa edilen Apollon Tapınağı,  Helenistik döneme ait binlerce yazıt, kabartma, Roma dönemi heykelleri, lahitler ve sütunların yer aldığı Side Müzesi, Köprüçay üzerine kurulu olan Aspendos Köprüsü, Tam 21 sütunu barındıran, milattan sonra 2.yy'a ait olduğu tahmin edilan Anıtsal Çeşme, yaklaşık 3-4 metre yükseklikteki falezlerden aşağıya süzülerek harika bir görüntü meydana getiren Manavgat Şelalesi Side ve çevresinde mutlaka görülmesi gereken yerleri oluşturuyor.

İstanbul'a 775 km, Ankara'ya 527 km olan Side'ye çeşitli otobüs firmalarıyla karayolu üzerinden ulaşabilirsiniz. Havayolunu tercih edenler Antalya Havaalanı üzerinden bölgeye 60 km mesafe sonrasında varabilirler.
Konaklama konusunda oldukça geniş seçeneklere sahip olan Side, birbirinden kaliteli otelleriyle gelenlerin memnun ayrılmalarını sağlıyor. Bununla birlikte özellikle yaz aylarında gelmek isteyen turistler için düşünülmüş erken rezervasyon imkanlarıyla da konaklamanızı ucuza getirebilirsiniz. 
Side'de ne yenir ne içilir


Gelelim Side'de ne yenir ne içilir sorusuna. Burada envai çeşit restoran bulunuyor. Dünya mutfağına kapılarını açanlardan pizza duraklarına, kafelerinden deniz mahsülleri ve fast food mekanlarına kadar aklınıza gelen her çeşit lezzeti bulmanız mümkün. Q Beach Restaurant Lounge, Side Ocakbaşı Restaurant, Serenade Restaurant & Bar, Sultan Pide Kebap, Gül Restaurant, Norden Restoran Bar, KARMA Restaurant & Night Club, Orfoz Restaurant, Conny's Restaurant And Bar, Liman Restaurant Lounge Club, Miami Restaurant & Bar, Bardo Gelato, Side Paradise Restaurant, Cadde Baron Restaurant, Das Brauhaus Side, Safran Restaurant Cafe & Bar, Cafe Easy Rider, Surf Bar Restaurant, ELIA, Umut Pide, Afrodit Restaurant, Amelda Restaurant ve Favori Restaurant Cafe & Bar Side'nin en güzel yeme içme mekanlarını içeriyor. Elbette mekanlar bunlarla sınırlı değil. Tatiliniz de siz de temiz ve nezih lezzet durakları keşfedebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder