2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yurt Dışında Balayı İçin En Güzel Adresler




Ülke ülke gezip kendinize bir gezi programı oluşturmayı sevenlerdenseniz size en iyi gelecek yurt dışında balayı rotaları burada! Bütün hazırlıklarınız tamamsa şimdi kendinize en yakın gelen yurt dışı rotasını belirleme zamanı.

Maldivler

Nihayet evlendiniz ve ömrünüzün geri kalan kısmını birlikte geçireceğiniz insanla ilk tatilinize çıkıyorsunuz. Yurt dışında balayı listemizi sıralamaya elbette Maldivler’den başlıyoruz. Düşünsenize hayatınızın en mutlu günleri ve siz Maldivlerin sıcacık bembeyaz kumsallarından okyanusun turkuaz sularına giriyorsunuz. Şu an bunun hayali bile bu kadar güzelken Maldivlerde olmamak için geçerli bir sebebiniz yoksa o zaman balayı tatili için Maldivlere gitmeye hazırlanın. Berrak sularında mis gibi okyanus sularına bırakın kendinizi. Maldivler turları sizi bekliyor.



Venedik

Yurt dışında balayı İtalya Venedik’le ayrı bir güzel. Romantizmden ödün vermeyenlerin tercihi daha çok Venedik’ten yana oluyor. Eşinizle el ele verip daracık kanallarında gondola binip aşkınızı ölümsüz kılacak anlara şahit olun. Sonra güzel bir şehir turu ile tatlı sohbetlerinize kaldığınız yerden devam edin. Sanata dair merak ettiğiniz galeriler ve dahası İtalya Turlarıyla sizi çağırıyor.



Tayland

Macera severler, aşklarını farklı coğrafyalarda taçlandırmak isteyenlerin eskitemediği yurt dışında balayı rotası Tayland. Tropik ikliminde kendini bulanlar, uzak doğunun atmosferine kapılıp giden hayalperest çiftler Tayland Turlarında aradığınızdan daha fazlasını bulacaksınız. Tayland’ın adından önce kendini duyuran o plajları şimdi nasılda güzeldir. Yüzen kayıklarla gidilen pazarları, içinizi yakacak o parıldayan güneşi altında olmayı şimdi kim istemez. Balayı yapacağınız yere henüz karar vermediyseniz Tayland en güzel haliyle sizinle.



Santorini

Komşu ülke Yunanistan’ın en akıllarda kalacak, en güzel adası Santorini yurt dışında balayı arayışında olanların yine vazgeçilmezlerinden biri. Yunanistan Turlarına katılıyorsunuz ve Türkiye’den çok kısa bir mesafe sonra dünyanın en güzel renkleriyle karşılaşıyorsunuz. Turuncusundan mavisine, yeşilinden moruna, sarısına… Bakmaya bile doyamayacağınız gökkuşağının bütün renkleri arasından masmavi bir deniz çıkıyor sonra. Bir kez daha aşık oluyorsunuz Santorini’ye.



Kısacası uzak ya da yakın farketmez, yurt dışında balayı yapmaya karar verdiyseniz en özel anlarınızı geçireceğiniz dört ülke size merhaba diyor. Şimdi tercih yapma sırası sizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder