2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Erken Rezervasyon Döneminde Gidebilecek Harika Rotalar



Erken rezervasyon dönemi devam ediyorken hala tatil planları içinde olmayanlar için birbirinden güzel önerilerimiz var. 2018 yazında ülkemizin hangi coğrafyasında olmak istersiniz? Renkli geceleriyle ünlü rotalar mı? Yoksa deniz, güneş, kum ve tarihi güzellikleriyle adını duyurmuş yerler mi? Erken rezervasyon döneminde gidilebilecek harika rotalar yazımızdan hemen bir yer seçin ve tatilini aylar öncesinden çok özel fiyatlarla alanlardan biri de siz olun.

Marmaris

Ege’nin en güzel yerlerinden biridir Marmaris. Denizin tadını uzun uzun çıkarabileceğiniz bu rotada harika koylar gizli. Marmaris’e gittiğinizde Sedir Adası, Kleopatra, İçmeler ve İztuzu plajlarına uğramadan dönmeyin. Marmaris otelleri erken rezervasyon dönemi avantajlarından yararlanabileceğiniz harika önerilerimiz arasında.



Çeşme

Çeşme her yıl olduğu gibi 2018 yazında yine çok popüler. Erken rezervasyon dönemi devam ediyorken Çeşme otellerinden yerinizi ayırtabilirsiniz. Ege’nin harika lezzetlerine ev sahipliği yapan bu rota, tarihi yerleriyle ünlü olduğu kadar plajları ve kaplıcalarıyla da adından çokça bahsettirir. Çeşme Kalesi, Altınkum, Pırlanta, Ilıca ve Boyalık plajlarında denizin keyfini doyasıya çıkarın.



Assos

Çanakkale’nin antik kenti Assos, tarihi geçmişini gözler önüne seren harika rotalarımızdan biri. İçinde başlı başına bir tarih yatan bu rota tarih severler için kaçırılmamalı. Assos Antik Kenti, Behramkale Köprüsü, Athena Tapınağı, Nekropol’a uğrayıp bölgenin kültürel değerlerinde zaman geçirmek için Assos otellerinden yerinizi ayırtın.



Fethiye

İçinde birbirinden güzel aktivitelerin olduğu Fethiye, doğal güzellikleriyle ülkemizin en özel yerleri arasında. Fethiye otellerinde konaklayarak Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz, Telmessos Antik Kenti’ni gezilecekler listenize dahil etmeyi unutmayın.



Kuşadası

Deniz, güneş ve kumun tadını çıkarmak isteyenlerin tercihleri arasında olan Kuşadası, yüzlerce kuş türüne ev sahipliği yapıyor. Güvercinada Kalesi Kuşadası’nın en görülesi yeridir. Her zevke hitap eden Kuşadası otelleri erken rezervasyon fırsatlarıyla sizi bekliyor.



Ayvalık

Yerli yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Ayvalık’ta görmeniz gereken pek çok yer var. Sarımsaklı plajı, Şeytan Sofrası ve Cunda Adası Ayvalık’ın gezilecek yerlerinde başı çekiyor. Ayvalık otellerinde konaklayarak bölgeye has lezzetleri denemeden buradan ayrılmayın. Erken rezervasyon fırsatları sizinle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder