2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BAHAMALAR’DA YAPILACAK EN İYİ 5 ŞEY



Amerika’nın incisi Bahamalar, kış aylarında yaz tatili düşleyen binlerce seyahat severe muhteşem aktivitelerle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Gemiyle yapılan Miami turlarının eğlenceli duraklarından biri olan Bahamalar’da ne yapılır, nasıl zaman geçirilir sizler için sıraladık;

CENNET PLAJLAR

Dünyaca ünlü plajlarıyla tanınan Bahamalar, bu anlamda kesinlikle bir ekol. Akvaryum netliğinde suları, bembeyaz kumlardan oluşan cennet plajları ve birinden diğerine gitmenin huzurlu bir yolculuk anlamına geldiği 2 bin civarı adacığıyla Bahamalar, hiç şüphesiz tipik bir deniz, kum, güneş tatilinden daha fazlasını veriyor. Adanın belirli noktalarında bulunan pembe kumlar ise fırsat bulunduğunda mutlaka deneyim edilmeli.



BOT TURLARI

Christopher Columbus’un Yeni Dünya Karası’nı keşfetmesiyle birlikte Bahamalar, bütün gemiler için bir mıknatıs olma özelliği kazanmış. Bu durumun en önemli nedeni ise Bahamalar’ın göz kamaştıran bakir güzelliği. Karasakal’dan Ernest Hemingway’e kadar birçok gezgine durak olmuş Bahama adacıklarını bir de bu gözle görmek isterseniz, bu noktaları katılacağınız bot turlarıyla keşfedebilirsiniz.



DALIŞ

Dünyanın en kıymetli dalış rotalarından biri Bahamalar. Mağaralardan batıklara, mercan ormanlarından eşsiz canlı türlerine kadar birçok ayrıntı ile Bahamalar, dalış tutkunu seyahat severlerin hayalini süslüyor. Güney Atlantik’e özgü bütün canlı türlerini Bahamalar’da yapılan dalışlarda görmek mümkün. Kambur sırtlı balinalar ve insan dostu köpek balıkları ise en çok dikkat çekenler arasında.



ROMANTİZM DOLU BİR GÜN

Bahamalar, aynı zamanda dünyanın en romantik tatil rotalarından biri olarak biliniyor. Öyle ki, bölge 22. World Travel Awards yani 22. Dünya Turizm Ödülleri’nde dünyanın “Lider Düğün(evlilik) Destinasyonu” seçilmiş. Bu cennet adalarda başka bir hayata merhaba demenin heyecanı bir tarafa romantizm dolu bir tek gün bile unutulmaz anılar arasına girmeye yetecektir.



ÖZEL UÇAKLA BAHAMA ADALARI

Birbirinden güzel ve her biri ayrı özelliklere sahip yüzlerce adayı kısıtlı bir zamanda teker teker keşfetmek deniz yoluyla pek mümkün olmasa da size özel hazırlanan pervaneli uçaklarla Bahamalar deneyimini bir yukarı çekebilirsiniz. Denizi kadar gökyüzü de hayli berrak olan bu rotada yapılabilecek en etkileyici aktivitelerden biri olan özel uçak turu için önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder